Dakranden

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Met kunststof dakrandpanelen zijn dakranden, boeidelen, dakkapellen overstek e.d. perfect en naadloos af te werken. Door de lange lengtes van 6 meter kan vaak uit één stuk worden gemonteerd zodat naden, schroef- en boorgaten niet meer zichtbaar zijn. Er zijn veel verschillende materialen dakranden en dakrandafwerkingen te vinden, maar vaak zijn ze niet erg duurzaam en hebben ze veel nabehandeling nodig.

Alleen de beste materialen!

Kwaliteit staat bij Heering op nummer één. Alle inspanningen zijn erop gericht een kwalitatief hoogwaardig product te maken voor uw dakrandafwerking. Keralit is een product dat lang meegaat en waar u op, en mee kunt bouwen. De basis van Keralit is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl®. Deze grondstof ontstaat uit een unieke mix van duurzame kunststoffen en staat onder voortdurende ISO 9000 controle. Fiberyl® zorgt voor een oersterk paneel dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt. De toplaag bestaat uit een UV-bestendige folie die met een speciale behandeling wordt verenigd met het paneel en jarenlang goed blijft. Vandaar ook de standaard garantie van 10 jaar. Wist u dat een dakrand ook vaak windveer of boeiboord genoemd wordt?

Snelle montage van uw dakrand

Kunststof dakrandpanelen zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie toepassingen. Het mooie van renovatie toepassingen is dat de oude constructie vaak kan blijven zitten. Dat scheelt veel tijd en dus geld. Een Keralit dakrand is in één keer klaar omdat schilderen en stucen overbodig is. Ideaal ook voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals bijvoorbeeld een dakkapel. Een dakrand is met normale houtbewerkingsgereedschappen te bewerken en eenvoudig te monteren. Met de afwerkproducten is een dakrand strak en netjes af te werken.

Dakranden kopen

Het kopen van een dakrand kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de dakrandpanelen ook voor u kunnen monteren. Om een goede keuze te maken kunt u via deze website gratis kleurmonsters en of documentatie aanvragen.