Over Heering

Een woning is steeds vaker een plek waar men wil ontspannen en genieten van zijn of haar vrije tijd. Daarom is het van belang dat een woning gebouwd is met duurzame en onderhoudsarme materialen, terwijl hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven. Iedere dag weer genieten tienduizenden gezinnen van hun woning, doordat ze gekozen hebben voor onderhoudsarme bouwproducten van Heering.

Heering heeft zich in bouwbranche de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier. De producten van Heering worden voornamelijk toegepast op de schil van de woning. De belangrijkste productgroepen zijn gevel- en dakrandbekleding, kozijnafwerking, vensterbanken, wandbekleding, terrasplanken en bouwprofielen.

Kernwaarden
Uitleveringsgraad
Uitleveringsgraad
Heering hecht grote waarde aan snelle en correcte uitlevering van haar producten. Door de geautomatiseerde en de gestroomlijnde processen, heeft Heering een bijzonder hoge uitleveringsgraad. Uiteraard is Heering ook gecertificeerd met ISO 9001.
Kwaliteit en innovatie
Kwaliteit en innovatie
We besteden veel aandacht aan het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment. We kijken hierbij met name naar de duurzaamheid, het montagegemak en naar de vormgeving. Zo kunt u bij Heering rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten, altijd met een onderhoudsarm karakter.
Samen met onze klanten
Samen met onze klanten
Producten van Heering worden uitsluitend verkocht via de professionele bouwmaterialenhandel en via de aluminium- en kunststofraambedrijven. Heering levert haar producten binnen 1 tot max. 3 werkdagen op iedere locatie in Nederland.