Dakranden

Kunststof dakrandpanelen zijn ideaal voor het afwerken van bijvoorbeeld dakranden, boeidelen en overstekken. Dankzij de lange lengtes van 6 meter kunt u vaak uit één stuk monteren. Dat betekent: geen naden of schroef- en boorgaten in het zicht. Er zijn veel verschillende materialen dakranden en dakrandafwerkingen op de markt. Echter, ze zijn vaak niet heel duurzaam en hebben veel onderhoud nodig. De kunststof dakrandpanelen van Heering, Unipanel en Keralit zijn vrijwel onderhoudsvrij.

Alleen de beste materialen!

Drie merken dakrandpanelen

Heering levert de dakrandpanelen van de merken Keralit, Unipanel en Heering. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten waar u op kunt vertrouwen:

Keralit dakranden

De dakranden van Keralit worden gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl®, een materiaal dat is samengesteld uit een unieke mix van duurzame kunststoffen. De toplaag is van een UV-bestendig materiaal dat via een speciaal procedé wordt verenigd met het Fiberyl. Resultaat is een oersterk paneel dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Krimp en uitzetting worden tot een minimum beperkt. Het paneel is vormvast en kleurvast.

Unipanel dakranden

Unipanel is een universeel toepasbare dakrand. Deze combineert de eigenschappen van hout met de voordelen van kunststof. Daarmee is het een uitstekende vervanger van multiplex en Western Red Cedar. De panelen zijn toepasbaar op vrijwel alle niet-dragende buitentoepassingen.

Heering dakranden

Met het uitgebreide assortiment hardschuim dakrandpanelen werkt u elke soort dakrand volledig af. De dakranden zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren en hebben een mooie, strakke vormgeving. De panelen zijn massief en sterk, maar laten zich makkelijk bewerken en monteren. Meer over Heering dakrandpanelen.

Snelle montage van uw dakrand

Kunststof dakrandpanelen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het mooie van renovatietoepassing is, dat de oude constructie vaak kan blijven zitten. Dat scheelt tijd en geld. Een dakrand van Keralit is in één keer klaar, want schilderen en stucen is niet nodig. Dat is ook ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen, zoals een dakkapel. Een dakrand is met normale houtbewerkingsgereedschappen te bewerken en eenvoudig te monteren.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op de gevelbekleding van Keralit, Unipanel en Heering. Op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Onze producten worden al meer dan 20 jaar probleemloos als gevelbekleding toegepast. We in Nederland marktleider op het gebied van kunststof gevelbekleding.

Waar te koop?

Onze kunststof dakranden zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de dakrandbekleding ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan dit ook voor u plaatsen.

 

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo