Boeiboord

Een boeiboord is de opstaande rand van een dakgoot. Omdat een boeiboord dagelijks in aanraking komt met vocht en extreme weersomstandigheden, is het belangrijk dat u kiest voor het juiste boeiboord-materiaal. Bij achterstallig onderhoud bestaat het risico dat u de boeiboorden uiteindelijk moet vervangen. Tenminste, als het gaat om houten boeiboordbekleding. Wilt u af van dit tijdrovende en inspannende onderhoud? Kies dan voor een onderhoudsarm materiaal ter vervanging van de boeiboorden. Heering levert hoogwaardige kunststof boeiboorden in vele aansprekende kleuren.

Boeiboord van hout óf kunststof

Een boeiboord van kunststof hoeft nooit te worden geschilderd en is direct klaar voor gebruik. Uw boeiboorden vervangen met kunststof is daarom een slimme keuze. Daarmee creëert u namelijk een oersterke dakrand die praktisch onderhoudsvrij is. Af en toe een sopje is voldoende. U hoeft nooit meer te schilderen. Wist u trouwens dat een boeiboord ook vaak een overstek of een windveer wordt genoemd?

Hoogwaardig en oersterk

Heering biedt u de keuze uit drie merken: Keralit, Unipanel en Heering. Ons topmerk Keralit is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding. Keralit heeft een kern van gerecyclede kunststof en een toplaag van Renolit®. Resultaat is een hoogwaardig en oersterk product dat verkrijgbaar is in vele kleuren. En die kleuren blijven mooi, ook na jarenlang gebruik.

Unipanel is een bouwpaneel dat universeel toepasbaar is. U creëert ermee eenvoudig daklijsten, gootblokken en windveren, en dus ook boeiboorden. Unipanel biedt een compleet concept, inclusief schroeven, bitje, sealer en afwerkdopjes. U kunt het materiaal schilderen, maar dat hoeft niet.

Met de hardschuim boeiboorden van Heering maakt u elke soort dakrandafwerking, zoals een boeiboord. De panelen hebben een strakke afwerking en zijn leverbaar in diverse lichte kleuren.

Waar te koop?

De boeiboorden van Keralit, Unipanel en Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de boeiboorden ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur boeiboord past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Zelf aan de slag?

Houten boeiboorden vervangen door kunststof boeiboorden is een logische keuze met het oog op onderhoud en levensduur. De diverse materialen van Heering bieden verschillende mogelijkheden voor een blinde bevestiging. Vervangen van boeiboorden is daardoor eenvoudig uit te voeren. Lees in ons blog hoe u aan de slag gaat.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo