Boeiboordbekleding

U gaat binnenkort uw boeiboord vervangen? Bekijk eens de kunststof boeiboorden van Heering. Kunststof is de duurzame oplossing voor het vervangen van uw houten boeiboord. Als u kiest voor een kunststof boeiboordbekleding, is onderhoud bijna niet meer nodig. Alleen of en toe een sopje is genoeg voor een blijvend mooie uitstraling van uw huis.

Houten of kunststof boeiboordbekleding?

Een boeiboord bepaalt in belangrijke mate het aanzicht van uw huis. Ze heeft ook een praktische functie: het gevelelement beschermt de dakrand en dakgoot tegen vocht en water. Een boeiboord moet dus tegen een stootje kunnen. Het is belangrijk dat u een houten boeiboordbekleding goed onderhoudt. Elke 4 of 5 jaar moet u schuren en schilderen. Doet u dit niet, dan gaat dit ten koste de verflaag. Uiteindelijk gaat het hout rotten.

Kunststof: oersterk, onderhoudsarm en kleurvast

Steeds meer mensen kiezen daarom voor een kunststof boeiboordkleding. Na plaatsing is deze direct klaar voor gebruik. U hoeft nooit meer te schilderen. Kunststof boeiboordbekleding is ongevoelig voor vocht en temperatuurwisselingen en bestand tegen schimmels en bacteriën. De boeiboorden zijn geschikt voor nieuwbouw én renovatie. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren.

Waar te koop?

Heering levert drie merken boeiboordbekleding: Keralit, Unipanel en Heering. Deze producten zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de boeiboordbekleding ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur boeiboordbekleding past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Zelf aan de slag?

Houten boeiboorden vervangen door kunststof boeiboorden is een logische keuze met het oog op onderhoud en levensduur. De diverse materialen van Heering bieden verschillende mogelijkheden voor een blinde bevestiging. Vervangen van boeiboorden is daardoor eenvoudig uit te voeren. Lees in ons blog hoe u aan de slag gaat.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo