Boeiboord materiaal

Een boeiboord is de opstaande rand van een dakgoot. Deze gevelbekleding komt dagelijks in aanraking met vocht en temperatuurswisselingen. Goed onderhoud is dus heel belangrijk. Bij achterstallig onderhoud moet u uw boeiboord-materiaal vervangen. Ons advies: kies daarom voor een onderhoudsarme boeiboord. Ontdek de producten van Heering.

Waarmee de boeiboord vervangen?

Boeiboorden van hout zijn onderhoudsgevoelig. Om de circa 4 of 5 jaar moet u de ladder op om uw boeiboord schuren en schilderen. Doet u dat niet op tijd, dan wordt de verf dof. Uiteindelijk bladdert de verf af. Vocht krijgt dan vrij spel. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een onderhoudsarm boeiboord-materiaal.

De voordelen van een kunststof boeiboord

Kunststof boeiboorden hoeft u nooit meer te schilderen. Na plaatsing is zijn de panelen direct klaar voor gebruik. Kunststof is bestand tegen vocht en temperatuurwisselingen en dus vormvast. Bovendien is dit boeiboord-materiaal ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Dus wilt u nooit meer hoeven schilderen? Kies dan voor een kunststof boeiboord.

Boeiboorden van Keralit en Heering

Heering is leverancier van de merken Keralit en Heering. Keralit is ons topmerk. Deze boeiboord is gemaakt van gerecycled kunststof. Voor dit product worden dus geen bomen gekapt. Keralit is 100% recyclebaar en laat dus geen sporen na in het milieu. De toplaag van Renolit® zorgt voor hoge kwaliteit en kleurvastheid. De Keralit-boeiboorden zijn verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren en dessins.

De dakrandpanelen van Heering hebben een mooie strakke vormgeving. De panelen zijn massief en sterk en zijn makkelijk te bewerken en monteren. Verkrijgbaar in diverse lichte kleuren.

Waar te koop?

De kunststof boeiboorden van Keralit en Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de boeiboorden ook bestellen bij uw aannemer of kunststoframenbedrijf. Dit bedrijf kan het boeiboord ook voor u monteren. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur boeiboord past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Zelf aan de slag?

Houten boeiboorden vervangen door kunststof boeiboorden is een logische keuze met het oog op onderhoud en levensduur. De diverse materialen van Heering bieden verschillende mogelijkheden voor een blinde bevestiging. Vervangen van boeiboorden is daardoor eenvoudig uit te voeren. Lees in ons blog hoe u aan de slag gaat.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo