Houten boeiboord

Overweegt u een houten boeiboord, maar ziet u op tegen het onderhoud? Kies dan voor het onderhoudsarme alternatief: een Kunststof boeiboord. Net zo mooi als hout. Met dit verschil dat u gegarandeerd niet meer te maken krijgt met verkleurend en afbladderend verf of, erger nog, rottend hout. En de uitstraling? Een kunststof boeiboord is niet te onderscheiden van een houten boeiboord.

Houten boeiboord of liever kunststof?

Zoals gezegd: een houten boeiboord heeft onderhoud nodig. Immers, een boeiboord heeft dagelijks te maken met vocht en water. Elke 4 of 5 jaar moet u uw boeiboord schuren en schilderen. Doet u dat niet op tijd, dan begint de verf te bladderen. Vocht kan dan het hout binnendringen, en uiteindelijk zal het hout gaan rotten. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof. Een oersterk en vormvast materiaal dat praktisch onderhoudsvrij is. En de kleur? Die blijft als nieuw.

Boeidelen van Keralit of Heering

Heering levert de gevelbekleding van Keralit en Heering. De boeiboord van ons topmerk Keralit heeft een kern van gerecycled kunststof en een toplaag van Renolit®. Deze toplaag zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig product en voor een hoge kleurvastheid. De gevelbekleding van Keralit is verkrijgbaar in heel veel kleuren met en zonder houtnerf.

De hardschuim dakrandpanelen van Heering zijn massief en sterk. Toch zijn ze makkelijk te bewerken en monteren. De Heering-panelen zijn leverbaar in crème of wit.

Waar te koop?

De boeiboorden van Keralit en Heering zijn het ideale alternatief voor houten boeiboorden. Natuurlijk kunt u de boeiboorden ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur boeiboord past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo