Houten boeiboord

4.5 uit 5
2027 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Heeft u ook geen zin om uw dakrand na een aantal jaren weer te schilderen? Kunststof boeiboord is de oplossing voor rottend en afbladderend hout. Kies dan voor kunststof boeiboorden in plaats van boeiboorden van hout. Nooit meer schilderen alleen af en toe een sopje en uw boeiboord is weer als nieuw. Het boeiboord materiaal is van doorslaggevend belang voor de keuze van uw boeiboord.

Kunststof boeiboorden of houten boeiboorden?

Het voordeel van kunststof boeiboorden ten opzichte van een houten boeiboord is natuurlijk het weinige onderhoud hiervan. Ook zijn kunststof boeiboorden ongevoelig voor kromtrekking door vocht of aantasting van schimmels en andere rottingsprocessen. Door deze eigenschappen zijn kunststof boeiboorden uitermate geschikt voor uw woning. Kunststof boeiboorden worden toegepast bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Waar zijn kunststof boeiboorden te koop?

Kunststof boeiboorden of dakranden van Heering zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Wilt u niet zelf uw boeiboord vervangen? Vul uw postcode en emailadres in en ontvangen de 3 dichtstbijzijnde verkoopadressen met of zonder montage. Ook kunt u eenvoudig gratis kleurmonsters aanvragen van alle beschikbare modellen en kleuren boeiboorden.