Kunststof boeiboord

Boeiboorden zijn lastig te onderhouden. Dat komt omdat ze op hoogte worden toegepast. Toch hebben ze elke pakweg 5 jaar een grondige schilderbeurt nodig, vooral op plekken waar het weer veel invloed heeft. Wilt u liever nooit meer schilderen? Kies dan voor een kunststof boeiboord van Heering.

Kunststof boeiboord of houten boeiboord

Een kunststof boeiboord heeft een aantal voordelen boven een houten boeiboord. We noemden al het geringe onderhoud. Als je een houten boeiboord te lang niet schildert, wordt de kleur dof. Er treedt verkleuring op en uiteindelijk begint de verf af te bladderen. Een kunststof boeiboord is praktisch onderhoudsvrij. Af en toe een sopje is genoeg voor een blijvend mooie uitstraling. Een boeiboord van kunststof is ongevoelig voor kromtrekking door vocht, warmte of vorst. Ook schimmels en bacteriën krijgen geen kans. Een kunststof boeiboord is vormvast en kleurvast.

Diverse merken boeiboorden

Heering biedt drie merken voor het afwerken van dakranden: Keralit, Unipanel en Heering. Voor al deze producten geldt dat ze eenvoudig zijn te monteren en dat er geen nabewerking nodig is. U boekt direct resultaat en hoeft nooit meer te schilderen. Er zijn globaal twee typen kunststof boeiboorden: zonder of mét toplaag. Zonder toplaag zijn de boeiboorden leverbaar in wit en crème. Met toplaag heeft u een ruime keuze in kleuren, met of zonder houtnerf. We adviseren u graag over het boeiboord-materiaal voor uw huis of kantoorpand.

10 jaar garantie op uw kunststof boeiboord

U krijgt 10 jaar garantie op de boeiboorden van Keralit, Unipanel en Heering. Op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Onze producten worden al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast. We zijn in Nederland marktleider op het gebied van kunststof gevelbekleding.

Waar te koop?

Kunststof boeiboorden zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de dakrandbekleding ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen.

Welke kleur boeiboord past bij uw huis?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo