Kunststof boeiboord

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Boeiboorden hebben de eigenschap dat ze op hoogte worden toegepast. Dat maakt ze lastig om te schilderen. Boeiboorden op de kant waar ‘het weer’ veel van invloed op is, zullen regelmatig geschilderd moeten worden. Een kunststof boeiboord heeft de eigenschap dat hij nooit geschilderd hoeft te worden. Een boeiboord van kunststof is ongevoelig voor regen en wind. Kunststof is ook heel geschikt voor het maken van een dakrand. Ze zijn makkelijk te monteren en er is geen nabewerking nodig: direct resultaat en nooit meer schilderen. Het boeiboord materiaal is van doorslaggevend belang voor de keuze van uw boeiboord.

Kunststof boeiboord of houten boeiboord?

Het voordeel van kunststof boeiboorden ten opzichte van een houten boeiboord is natuurlijk het weinige onderhoud ervan. Ook zijn kunststof boeiboorden ongevoelig voor kromtrekking door vocht of aantasting van schimmels en andere rottingsprocessen. Door deze eigenschappen zijn kunststof boeiboorden of dakranden uitermate geschikt voor uw woning.

Waar zijn de kunststof boeiboorden te koop?

Een kunststof boeiboord van Heering is in heel Nederland verkrijgbaar. Wilt u niet zelf uw boeiboord vervangen? Vul uw postcode en emailadres in en ontvangen de drie dichtstbijzijnde verkoopadressen met of zonder montage. U kunt nu ook eenvoudig kleurmonsters aanvragen van alle beschikbare modellen en kleuren. Dat kan geheel kosteloos via deze website.