Boeiboord vervangen

Een boeiboord is de opstaande rand van een dakgoot. Omdat een boeiboord dagelijks in aanraking komt met vocht en barre weersomstandigheden, heeft een boeiboord vaak onderhoud nodig. Bij achterstallig onderhoud zult u de boeiboorden moeten vervangen. Boeiboorden van hout zijn onderhoudsgevoelig en dienen na een aantal jaren te worden geschilderd. Het is dan verstandig om te kijken naar onderhoudsarm boeiboord materiaal.

Waarmee de boeiboord vervangen?

Een zeer geschikt alternatief is een boeiboord van kunststof. Een boeiboord van kunststof hoeft nooit te worden geschilderd en is direct klaar voor gebruik. Boeiboordbekleding vervangen met kunststof is  daarom de beste keuze voor een onderhoudsarme dakrand. Kunststof boeiboorden zijn er in twee groepen. Zonder toplaag en met toplaag. Zonder toplaag zijn ze leverbaar in wit en crème en met toplaag in diverse kleuren met of zonder houtnerf.

Waar boeiboorden verkrijgbaar?

Boeiboorden of dakranden vervangen kan heel eenvoudig met het brede assortiment kunststof producten van Heering. Er is keuze uit diverse modellen en kleuren. Op deze website vind u meer informatie over de verschillende producten en de adressen waar ze verkrijgbaar zijn. Ook kunt u gratis een brochure of kleurmonsters aanvragen.