Boeiboord vervangen

U wilt uw boeiboord vervangen? Let dan goed op de materiaalsoort. Want een boeiboord komt dagelijks in aanraking komt met vocht en barre weersomstandigheden. En heeft dus veel onderhoud nodig. Bij achterstallig onderhoud is de kans groot dat u uiteindelijk het boeiboord moeten vervangen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een onderhoudsarm boeiboord materiaal. Heering is leverancier van twee merken hoogwaardige kunststof boeiboorden: Keralit en Heering. Beide producten zijn oersterk, kleurvast en onderhoudsarm. Leverbaar in vele kleuren.

Waarmee kunt u uw boeiboord vervangen?

De meeste boeiboorden zijn nog van hout. Hout is een mooi materiaal. Maar zoals bekend heeft hout onderhoud nodig. Om de 4 of 5 jaar moet er worden geschuurd en geschilderd. Dit om te voorkomen dat de verf dof wordt en afbladdert. Want je wilt natuurlijk geen houtrot. De oplossing? Uw boeiboord vervangen door kunststof boeiboorden, met de uitstraling van echt hout. U hoeft uw dakranden nooit meer te schilderen.

Kies voor Keralit of Heering

Heering is leverancier van twee merken boeiboorden: Keralit en Heering. Keralit is ons A-merk. Met dit product zijn we marktleider in Nederland. Een Keralit-boeiboord heeft een harde kern van gerecycled kunststof en een toplaag van Renolit. Dit zorgt voor een sterk en kleurvast product van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in 15 kleuren, met of zonder houtstructuur.

Met de hardschuim dakrandpanelen van Heering maakt u elke soort dakrandafwerking. Deze panelen zijn massief en sterk en toch makkelijk te bewerken. De panelen zijn leverbaar in twee kleuren: wit en crème.

De boeidelen van beide merken zijn monteer op maximaal 6 meter, wat naden voorkomt. De producten zijn volledig recyclebaar.

Keralit-boeiboorden snel te monteren

Kiest u voor de boeiboorden van Keralit? Deze laten zich eenvoudig en snel monteren. U klikt het boeideel in het profiel, zodat het zelfstandig hangt. Vervolgens verschuift u de dakrand naar links of rechts, voor exact de juiste positie.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

Op de boeiboorden van Keralit en Heering krijgt u 10 jaar garantie. Kwaliteit verzekerd dus. En wist u dat onze producten al meer dan 20 jaar probleemloos worden toegepast in Nederland?

Waar te koop?

Uw boeiboorden vervangen? De boeiboorden van Keralit en Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. U kunt ze ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan de boeiboorden ook voor u plaatsen. Zoek eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Zelf aan de slag?

Houten boeiboorden vervangen door kunststof boeiboorden is een logische keuze met het oog op onderhoud en levensduur. De diverse materialen van Heering bieden verschillende mogelijkheden voor een blinde bevestiging. Vervangen van boeiboorden is daardoor eenvoudig uit te voeren. Lees in ons blog hoe u aan de slag gaat.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo