Boeidelen

Door gebruik te maken van boeidelen krijgt uw dak een strakke en prachtige uitstraling. En het prettige is: de boeiboorden blijven mooi, zonder dat u daar veel voor hoeft te doen. Want u hoeft nooit meer te schuren en te schilderen! Dat is een groot voordeel boven houten boeidelen, die veel onderhoud nodig hebben. Vooral aan de kant waar zon en regen veel invloed hebben. De hoogwaardige Keralit boeidelen, de Heering hardschuim dakrandpanelen en de Unipanel-bouwdelen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Af en toe een sopje is voldoende voor een mooie uitstraling.

Met levensechte houtstructuren

Onze boeidelen hebben een kern van gerecycled kunststof en een UV-bestendige toplaag. Deze toplaag staat bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. Overtuig uzelf van de levensechte houtstructuren van de boeidelen van Heering, Keralit of Unipanel. Wist u trouwens dat een boeideel ook vaak worden genoemd: overstek, boeiboord of windveer?

Verschillende kleuren

De boeiboorden van Heering, Keralit en Unipanel zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Dankzij de UV-bestendige toplaag blijft de kleur mooi en als nieuw. De boeiboord behoudt zijn glans, ook na vele jaren.

Makkelijk te monteren

De Keralit boeidelen zijn snel en makkelijk te monteren. Dit dankzij het unieke clipsysteem, waarmee de dakranden onzichtbaar zijn te bevestigen. Vanwege de lange lengte kunt u ze vaak uit één stuk monteren. Het voordeel? Geen naden.

Hout vervangen door kunststof

Hout vervangen door kunststof is een logische keuze met het oog op onderhoud en levensduur. De diverse materialen van Heering bieden verschillende mogelijkheden voor een blinde bevestiging. Vervangen van boeiboorden is daardoor eenvoudig uit te voeren. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat.

Verkooplocaties

Onze kunststof boeidelen zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hier kunt u verkoopadressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. U kunt ook een gratis kleurmonster en of documentatie bestellen, zodat u ook overtuigd kunt raken van dit schitterende product.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo