Boeidelen

4.5 uit 5
2027 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Door kunststof boeidelen te gebruiken krijgt uw dak een onderhoudsarme én een schitterende uitstraling. Houten boeidelen worden ook vaak gebruikt, maar hebben als minpunt dat ze geschilderd moeten worden. Vooral aan de kant waar zon en regen veel invloed hebben, moet de dakrand na een aantal jaren worden geschilderd. Met de duurzaamheid van Keralit is onderhoud niet nauwelijks nodig, alleen af en toe een sopje is voldoende om de boeidelen van Keralit jaar in, jaar uit in goede conditie te houden.

Verschillende kleuren boeidelen

De toplaag van de boeidelen en hulpprofielen zijn afgewerkt meteen UV-bestendige toplaag. Deze oersterke toplaag staat bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. Overtuig uzelf van de levensechte houtstructuren de boeidelen van Heering. Wist u dat boeidelen ook vaak als overstek, boeiboord of windveer genoemd wordt.

Makkelijke te monteren

Door het unieke clipsysteem van Keralit zijn de dakranden onzichtbaar te bevestigen. Door de lange lengte zijn ze vaak uit een stuk te monteren, u heeft nu geen last van naden. Vraag nu gratis kleurmonsters aan om het matieraal boeidelen zelf te bekijken. Wilt u niet zelf uw boeidelen vervangen? Vraag dan hier verkoopadressen met montage aan. Ook kunt u hier gratis kleurmonsters en documentatie aanvragen.