Boeidelen

Met kunststof boeidelen krijgt uw dak een prachtige uitstraling. En het prettige is: de boeiboorden blijven mooi, zonder dat u daar veel voor hoeft te doen. Want u hoeft nooit meer te schuren en te schilderen! Dat is een groot voordeel boven houten boeidelen, die veel onderhoud nodig hebben. Vooral aan de kant waar zon en regen veel invloed hebben. De hoogwaardige Keralit-dakrandpanelen, de Heering hardschuim dakrandpanelen en de Unipanel-bouwdelen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Af en toe een sopje is voldoende voor een mooie uitstraling.

Levensechte houtstructuren

De boeidelen hebben een kern van gerecycled kunststof en een UV-bestendige toplaag. Deze toplaag staat bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. Overtuig uzelf van de levensechte houtstructuren van de boeidelen van Heering, Keralit of Unipanel. Wist u trouwens dat boeidelen ook vaak worden genoemd: overstek, boeiboord of windveer?

Verschillende kleuren boeidelen

De boeiboorden van Heering, Keralit en Unipanel zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Dankzij de UV-bestendige toplaag blijft de kleur mooi en als nieuw. De boeiboord behoudt zijn glans, ook na vele jaren.

Makkelijk te monteren

De boeidelen zijn snel en makkelijk te monteren. Dit dankzij het unieke clipsysteem, waarmee de dakranden onzichtbaar zijn te bevestigen. Vanwege de lange lengte kunt u de boeidelen vaak uit één stuk monteren. Het voordeel? Geen naden.

Welke kleur boeideel past bij uw huis?

Hierboven meer informatie over de merken Keralit, Heering en Unipanel. Onze kunststof boeidelen zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de boeidelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u monteren.

Welke kleur boeidelen past bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun