Materiaal boeidelen

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Boeidelen zijn er in vele soorten en maten. Als u uw boeideel wilt vervangen, doet u er goed aan om goed onderzoek te doen naar het materiaal van de boeidelen. Want u wilt zo min mogelijk onderhoud aan uw boeidelen. Er zijn grofweg twee soorten: kunststof boeidelen en houten boeidelen.

Voordelen kunststof boeidelen

Boeidelen van hout zijn zeer geschikt als boeideel, maar dienen wel afgewerkt te worden. Stucen, schuren, schilderen zijn de tijdrovende nabehandelingen die nodig zijn tegen bescherming van weer en wind. En het feit blijft dat u boeidelen van hout na een aantal jaren weer moet schilderen. Kunststof boeidelen zijn ongevoelig voor weersinvloeden en rotten niet. Ze hoeven ook niet te worden geschilderd. Er is keuze uit kunststof boeidelen met toplaag en zonder toplaag. Met toplaag ziet een kunststof boeideel eruit als geschilderd hout.

Verkrijgbaarheid

Naast dat het materiaal van de boeidelen of dakranden belangrijk is, is de verkrijgbaarheid en beschikbare kleuren ook van belang. Heering heeft diverse boeidelen in het programma is heeft door het hele lang verkooppunten die boeidelen kunnen leveren en zelfs kunnen monteren. Via deze website kunt u ook eenvoudig een gratis modelmonster opvragen.