Materiaal boeidelen

Wilt u de boeidelen van uw huis vervangen? Laat u dan goed informeren over het materiaal boeidelen. Kiest u voor houten boeidelen óf voor kunststof boeidelen. Steeds meer mensen kiezen voor kunststof. Want dat betekent: nooit meer onderhoud. Af en toe een sopje is voldoende voor een blijvend mooie uitstraling van uw huis.

Boeidelen van hout of kunststof

Een boeideel is de opstaande rand van een dakgoot. Deze gevelbekleding beschermt uw huis tegen wind en regen. De meeste huizen hebben nog altijd boeidelen van hout. Een mooi materiaal dat u na plaatsing nog wel moet afwerken. Bovendien moet u elke vier of vijf jaar opnieuw de ladder op om te schuren en te schilderen. Ziet u daar nu al tegenop? Dan is het verstandig te kiezen voor een kunststof-materiaal boeidelen. Kunststof is ongevoelig voor weersinvloeden en zijn bestand tegen schimmels en bacteriën.

Oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij

Heering is leverancier van de kunststof boeidelen van de merken Keralit en Heering. Beide merken zijn oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Keralit is ons A-merk en marktleider in Nederland op het gebied van gevelbekleding. Keralit heeft een kern van gerecycled kunststof en een toplaag van Renolit®. Uw boeideel ziet eruit als geschilderd hout. Met dit verschil dat u nooit hoeft te schilderen. De gevelbekleding van Keralit is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

De hardschuim dakrandpanelen van Heering zijn massief en sterk. Toch zijn ze makkelijk te bewerken en monteren. De Heering-panelen zijn leverbaar in crème of wit.

Met 10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op de boeiboorden van Keralit en Heering. Op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Onze producten worden al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast. We zijn in Nederland marktleider op het gebied van kunststof gevelbekleding.

Waar te koop?

De boeiboorden zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de boeiboorden ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur en materiaal boeidelen past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo