Houten boeidelen

Boeidelen beschermen uw huis tegen wind en water. Een boeideel komt dus dagelijks in aanraking met vocht, warmte en kou. Houten boeidelen hebben daarom veel onderhoud nodig. Elke circa vijf jaar moet u de dakrandpanelen schilderen. Doet u dat niet, dan zal de verf dof worden of zelfs afbladderen. Het is daarom verstandig om te kijken naar een onderhoudsarm alternatief voor houten boeidelen.

Kunststof als alternatief voor houten boeidelen

Welk materiaal boeidelen kiest u? Steeds meer mensen kiezen ervoor om het houten boeideel te vervangen door een onderhoudsarm boeideel van kunststof. De voordelen? Uw dakrandpaneel is direct klaar voor gebruik. Bovendien hoeft u nooit meer te schilderen.

Kies uit drie merken boeidelen

Heering is leverancier van de merken Keralit en Heering. Keralit is ons topmerk, vervaardigd van een hoogwaardige gerecyclede kunststof en met een toplaag van Renolit®. Deze toplaag zorgt voor een hoge kleurvastheid. Een Keralit-boeiboord is verkrijgbaar in vele kleuren, met of zonder houtstructuur. De boeidelen van Heering zijn massief en sterk en verkrijgbaar in diverse lichte kleuren. Unipanel is een universeel toepasbaar bouwpaneel met een glad en mat oppervlak.

Alle panelen zijn kleurvast en ongevoelig voor vocht en warmte. Bovendien zijn ze bestand tegen schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. De panelen hebben een zeer lange levensduur. De kleuren blijven mooi. Uw huis ziet er altijd verzorgd uit.

Makkelijk te monteren

De kunststof boeidelen zijn snel en makkelijk te monteren. Dit is te danken aan het unieke clipsysteem. Daarmee bevestigt u de dakranden onzichtbaar. Vanwege de lange lengte kunt u de boeidelen vaak uit één stuk monteren. Dat voorkomt naden.

Waar te koop?

De boeidelen of van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de boeidelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan ze ook voor u monteren. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur boeideel past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo