Houten boeidelen

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Een boeideel komt dagelijks in aanraking met vocht, warmte en kou en heeft daardoor vaak onderhoud nodig. Bij achterstallig onderhoud zult u de houten boeidelen zelfs moeten vervangen. Houten boeidelen zijn onderhoudsgevoelig en dienen na een aantal jaren te worden geschilderd. Het is dan verstandig om te kijken naar onderhoudsarm alternatief materiaal boeidelen.

Alternatief materiaal houten boeidelen?

Een zeer geschikt alternatief voor hout is een boeideel van kunststof. Een boeideel van kunststof hoeft nooit te worden geschilderd en is direct klaar voor gebruik. Een boeideel vervangen met kunststof is daarom de beste keuze voor een onderhoudsarme dakrand. Kunststof boeidelen zijn er in twee groepen. Zonder toplaag en met toplaag. Zonder toplaag zijn ze leverbaar in wit en crème en met toplaag in diverse kleuren met of zonder houtnerf.

Waar boeidelen verkrijgbaar?

Boeidelen of dakranden vervangen kan heel eenvoudig met het brede assortiment kunststof producten van Heering. Er is keuze uit diverse modellen en kleuren. Op deze website vind u meer informatie over de verschillende producten en de adressen waar ze verkrijgbaar zijn. Ook kunt u gratis een brochure of kleurmonsters aanvragen.