Kunststof boeidelen

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Kunststof boeidelen zijn de oplossing voor het onderhoudsvrij maken van uw dak. Uw heeft geen zin om uw boeidelen om de vijf jaar te gaan schilderen? Kies dan voor kunststof boeidelen. Nooit meer schilderen alleen af en toe een sopje en uw huis is weer als nieuw. Het materiaal boeidelen bepaalt de mate van onderhoud.

Kunststof of houten boeidelen?

Het voordeel van kunststof boeidelen ten opzichte van houten boeidelen is natuurlijk het weinige onderhoud hiervan. Ook zijn kunststof boeidelen ongevoelig voor kromtrekking door vocht of aantasting van schimmels en andere rottingsprocessen. Door deze eigenschappen zijn kunststof boeidelen uitermate geschikt voor uw woning. Kunststof boeidelen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Waar zijn de kunststof boeidelen te koop?

De boeidelen of dakranden van Heering zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Wilt u niet zelf uw boeidelen vervangen? Vul uw postcode en emailadres in en ontvangen de drie dichtstbijzijnde verkoopadressen met of zonder montage. U kunt ook eenvoudig gratis kleurmonsters aanvragen van alle beschikbare modellen en kleuren.