Kunststof boeidelen

4.5 uit 5
2217 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Kunststof boeidelen zijn dé oplossing voor een onderhoudsvrij dak. Ideaal dus voor mensen die liever nooit meer de ladder op gaan om te schuren en schilderen. Let dus goed op het materiaal van de boeidelen. En vooral ook: op de kwaliteit. Heering levert de kunststof boeidelen van Keralit en Heering. Deze zijn oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Af en toe een sopje is genoeg voor een blijvend mooie uitstraling van uw huis. De dakrandpanelen zijn leverbaar in vele mooie kleuren.

Vraag gratis Unipanel promotiepakket op

Kunststof of houten boeidelen?

De meeste huizen hebben boeiboorden van hout. Die zien er natuurlijk mooi uit, maar ze hebben wel veel onderhoud nodig. Schildert u de boeidelen niet tijdig, dan zal de verf dof worden en afbladderen. Vocht kan dan in het hout trekken, met houtrot als gevolg. Wilt u dit absoluut voorkomen? Steeds meer mensen kiezen voor kunststof boeidelen. Deze zijn ongevoelig voor kromtrekking door vocht en bestand tegen aantasting door schimmels en bacteriën. Hierdoor zijn kunststof boeidelen heel geschikt, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Dus ook voor úw huis.

Drie merken kunststof boeidelen

Heering is leverancier van de kunststof boeiboorden van Keralit, Heering en Unipanel. Keralit (ons A-merk) heeft een kern van gerecycled hout een UV-bestendige en kleurvaste toplaag van Renolit®.

Met de kunststof boeidelen van Heering voorziet u van elke soort dakrand van een complete afwerking. De dakrandpanelen hebben een strakke, moderne vormgeving. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren.

Unipanel is een universeel toepasbaar gevelpaneel waarmee u onder meer dakranden, daklijsten, gootblokken, windveren en sierlijsten creëert. Het is een compleet concept, inclusief schroefjes, bitje, sealer en afwerkdopjes.

Waar te koop?

De kunststof boeidelen van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de boeidelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur kunststof boeidelen past bij uw woning?

Vraag gratis Unipanel promotiepakket op