Boeidelen vervangen

Staat u op het punt om boeidelen te vervangen? En wilt u het liefst nooit meer hoeven schilderen? Kies dan voor de hoogwaardige kunststof boeidelen van een van de merken Keralit of Heering. Ze zijn oersterk, kleurvast en heel duurzaam. Voor ieders smaak hebben we wel een geschikte oplossing.

Waarmee een boeideel vervangen?

Waarmee kunt u uw boeidelen vervangen?

Een boeideel is de opstaande rand van een dakgoot. De gevelbekleding komt dus dagelijks in aanraking met vocht. Een houten boeideel heeft daarom vaak onderhoud nodig. Het is belangrijk dat u de boeiboorden tijdig schildert. Doet u dat niet, dan wordt de verf dof en gaat verkleuren. Uiteindelijk bladdert de verf af, waardoor het vocht vrij spel krijgt en het boeideel gaat rotten. Vervangen is dan de enige optie. Het is dus verstandig om te kijken naar een onderhoudsarm materiaal boeidelen.

De voordelen van kunststof

Veel mensen kiezen voor een boeideel van kunststof. Wij leveren de boeidelen van de merken Keralit en Heering. Daarmee boekt u direct resultaat. U hoeft deze boeiboorden nooit te schilderen. Af en toe een sopje is voldoende voor een blijvend mooie uitstraling. Een onderhoudsarme dakrand dus.

De boeidelen van Keralit hebben een toplaag en zijn verkrijgbaar in vele kleuren, met of zonder houtnerf. De boeidelen van Heering hebben geen toplaag en zijn leverbaar in crème of wit.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op de kunststof boeidelen van Keralit en Heering, op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Keralit wordt al meer dan 20 jaar probleemloos als gevelbekleding toegepast. We zijn in Nederland marktleider op het gebied van kunststof gevelbekleding.

Waar te koop?

De kunststof boeidelen van Keralit en Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de boeidelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan de boeidelen ook voor u vervangen.

Ook uw boeidelen vervangen?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo