Boeidelen vervangen

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Een boeideel is de opstaande rand van een dakgoot. Omdat een boeideel dagelijks in aanraking komt met vocht en weersomstandigheden, heeft een boeideel vaak onderhoud nodig. Bij achterstallig onderhoud zult u de boeidelen moeten vervangen. Boeidelen van hout zijn onderhoudsgevoelig en dienen om de vijf jaar te worden geschilderd. Het is dan verstandig om te kijken naar een onderhoudsarm materiaal boeidelen.

Waarmee een boeideel vervangen?

Een zeer geschikt alternatief is een boeideel van kunststof. Een boeideel van kunststof hoeft nooit te worden geschilderd en is direct klaar voor gebruik. Een boeideel vervangen met kunststof is  daarom de beste keuze voor een onderhoudsarme dakrand. Kunststof boeidelen zijn er in twee soorten. Zonder toplaag en met toplaag. Zonder toplaag zijn ze leverbaar in wit en crème en met toplaag in diverse kleuren met of zonder houtnerf.

Waar boeidelen verkrijgbaar?

Boeidelen of dakranden vervangen kan heel eenvoudig met het brede assortiment kunststof producten van Heering. Er is keuze uit diverse modellen en kleuren. Op deze website vind u meer informatie over de verschillende producten en de adressen waar ze verkrijgbaar zijn. Ook kunt u gratis een brochure of kleurmonsters aanvragen.