Dakrandafwerking

Wilt u uw huis een blijvend mooie afwerking geven? Kies dan voor de dakrandafwerking van Heering. Met dit complete systeem werkt uw dakrand tot in het kleinste detail af. Dankzij de lange lengtes van 6 meter kunt u vaak uit één stuk monteren. Dat betekent: geen naden of schroef- en boorgaten in het zicht.

Houten of kunststof dakrandafwerking

Dakrandpanelen zijn ideaal voor het afwerken van bijvoorbeeld dakranden, boeidelen en overstekken. Ze zorgen voor een mooie afwerking van het huis en beschermen de dakconstructie tegen weersinvloeden. Ze hebben dus nogal wat te verduren.

De meeste huizen hebben nog een houten dakrandafwerking. Hout is mooi, maar wel heel onderhoudsgevoelig. Elke 4 of 5 jaar heeft de dakrandafwerking een schilderbeurt nodig. Wacht u daar te lang mee, dan leidt dat tot afbladderende verflagen en kleur- en glansverlies. Vocht krijgt vrij spel, met houtrot als gevolg. Gelukkig kan dat anders.

De voordelen van kunststof

Steeds meer mensen kiezen voor een kunststof windveer en boeideel. Bij nieuwbouw of renovatie. Kunststof is ongevoelig voor vocht en temperatuurwisselingen en is dus vormvast. Ook schimmels en bacteriën krijgen geen kans. Een kunststof dakrandafwerking hoeft u nooit meer te schilderen. Na plaatsing is deze direct klaar voor gebruik. Dus wilt u liever nooit meer schilderen? Kies dan voor een kunststof dakrandafwerking.

Duurzame dakrandafwerking

Met de dakranden van Heering krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Af en toe een sopje is voldoende voor een verzorgde uitstraling van uw huis. Heering is leverancier van de merken Keralit en Heering. U krijgt 10 jaar garantie op beide producten.

Ons topmerk: Keralit

Ons topmerk Keralit heeft een kern van gerecyclede kunststof. Er hoeven geen bomen voor te worden gekapt en het grondstofverbruik blijft beperkt tot het minimum. Een prettig idee voor wie hecht aan duurzaamheid. Keralit-dakrandafwerking heeft een toplaag van Renolit®, een materiaal dat in de professionele bouwwereld bekendstaat om haar kwaliteit en kleurechtheid. Keralit is verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren en meerdere modellen.

Keralit bestaat uit een compleet systeem met afwerkmaterialen. Hiermee werkt u elke gevel en dakrand tot in de puntjes af. Keralit gevelbekleding wordt standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie. Kwaliteit verzekerd dus.

Heering hardschuim dakrand afwerking

De hardschuim dakrandpanelen van het merk Heering zijn massief en sterk. Ze hebben een mooie, strakke vormgeving. De panelen laten zich makkelijk bewerken en monteren. Heering-dakrandafwerking is leverbaar in diverse lichte kleuren: wit en crème.

Waar te koop?

De dakrandafwerking van Keralit en Heering is verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de dakrandafwerking ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur dakrand afwerking past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo