Houten dakrand

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Bijna ieder huis heeft een houten dakrand. Een verzorgde dakrand geeft uw woning een nette en afgewerkte uitstraling. Van oorsprong zijn dakranden vaak van hout; relatief goedkoop en makkelijk toe te passen. Helaas heeft hout veel onderhoud nodig en geeft het lelijke kieren en naden door de werking van hout. Tevens moeten  schroef- en boorgaten worden afgewerkt door middel van tijdrovend stucen en schilderen. Gelukkig zijn er tegenwoordig goede alternatieven voor een houten dakrand.

Materiaal dakrand

Kunststof heeft niet de nadelen van hout. Het heeft juist als voordeel dat het vochtbestendig is en niet wordt aangetast door schimmels. Door speciale toevoegingen aan het kunststof wordt krimp van een kunststof dakranden tot een minimum beperkt. Hierdoor is het materiaal ze zeer geschikt voor toepassing aan gevels en voor de dakrand. Kou en warmte hebben daardoor geen vat meer op de dakrand.

Verkooppunten

Dakranden van Heering zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Via deze website kunt u eenvoudig adressen bij u in de buurt aanvragen waar ze verkrijgbaar zijn. Ook kunt u gratis kleurmonsters en documentatie aanvragen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen voor een duurzame en onderhoudsarme dakrand.