Kunststof dakranden

Een verzorgde dakrand geeft uw woning een mooie uitstraling. Van oorsprong zijn dakranden vaak van hout. Dit is een relatief goedkoop en makkelijk toepasbaar materiaal. Helaas heeft een houten dakrand veel onderhoud nodig en geeft het kieren en naden door de werking van hout. Tevens moeten schroef- en boorgaten worden afgewerkt door middel van tijdrovend stucen en schilderen. Gelukkig zijn er tegenwoordig goede alternatieven. Het materiaal dakranden is bepalend voor de mate van onderhoud.

Dakranden van kunststof

Kunststof dakranden hebben niet de nadelen van hout. Ze hebben juist als voordeel dat ze vochtbestendig zijn en niet worden aangetast door schimmels. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor toepassing voor de dakrand. Kou en warmte hebben daardoor geen vat meer op de dakrand.

Verkooppunten kunststof dakranden

Kunststof dakranden van Heering zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Via deze website kunt u eenvoudig adressen bij u in de buurt aanvragen waar ze verkrijgbaar zijn eventueel met montage-adressen. Ook kunt u gratis kleurmonsters en documentatie aanvragen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen voor een duurzame en onderhoudsarme kunststof dakrand.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo