Onderhoudsvrije boeiboorden van kunststof

Onderhoudsvrije boeiboorden zijn een duurzame investering in een gebouw, die zich terugverdient in exploitatie en levensduur. Heering voorziet de bouw in onderhoudsvrije boeiboorden van drie merken: Keralit, Heering hardschuim dakrandpanelen en Unipanel bouwpanelen. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling, mogelijkheden en wijze van montage. Maar alle drie kenmerken ze zich door hun kwaliteit en lange levensduur.

Hout of kunststof

Een kunststof boeiboord heeft een aantal voordelen boven een houten boeiboord. We noemden al het geringe onderhoud. Als je een houten boeiboord te lang niet schildert, wordt de kleur dof. Er treedt verkleuring op en uiteindelijk begint de verf af te bladderen. Een kunststof boeiboord is praktisch onderhoudsvrij. Af en toe een sopje is genoeg voor een blijvend mooie uitstraling. Kunststof boeiboorden zijn ongevoelig voor kromtrekking door vocht, warmte of vorst. Ook schimmels en bacteriën krijgen geen kans. Een kunststof boeiboord is vormvast en kleurvast.

Diverse merken

Heering biedt drie merken voor het afwerken van dakranden: Keralit, Unipanel en Heering. Voor al deze producten geldt dat ze eenvoudig zijn te monteren en dat er geen nabewerking nodig is. U boekt direct resultaat en hoeft nooit meer te schilderen. Er zijn globaal twee typen kunststof boeiboorden: zonder of mét toplaag. Zonder toplaag zijn de boeiboorden leverbaar in wit en crème. Met toplaag heeft u een ruime keuze in kleuren, met of zonder houtnerf. We adviseren u graag over het boeiboord-materiaal voor uw huis of kantoorpand.

Waar te koop?

Onze kunststof boeiboorden zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de dakrandbekleding ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo