Kunststof overstek

Bij een dak overstek zit aan de onderkant van de dakrand een overstek. Hierdoor steekt het dak voor een deel over de woning. Een overstek heeft een esthetische waarde én is functioneel. Het overstek zit meestal hoog en is dus lastig te onderhouden. Daarom is het prettig als het overstek onderhoudsarm is. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een kunststof overstek. Heering is producent van Keralit en Unipanel. Hoogwaardige producten met een natuurlijke uitstraling. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Verschillende soorten kunststof overstek

Mooi én functioneel

Een overstek ziet er niet alleen mooi uit, het heeft ook een aantal praktische functies. Zo kunt u er de dakgoot onzichtbaar in verwerken. Ook beschermt een dak overstek tegen regen en zon. Dat is bijvoorbeeld handig boven de entree van een woning of boven een terras.

Voordelen van een kunststof overstek

Meestal is een overstek gemaakt van hout. Maar hout heeft veel onderhoud nodig. U moet het regelmatig schilderen voor een mooie uitstraling en om rotting te voorkomen. Een kunststof overstek biedt wat dat betreft veel onderhoudsgemak. Het is ongevoelig voor weersinvloeden. U hoeft het overstek dus nooit meer te schilderen en het gaat tientallen jaren mee.

Volop keuze in kleuren en afwerkingen

Er zijn vele verschillende kunststof-overstekproducten leverbaar. Kies bijvoorbeeld voor een gladde afwerking in wit of crème. Of voor een UV-bestendige toplaag in de kleur die u wilt. De toplaag is ook verkrijgbaar met houtnerf, zodat het overstek eruitziet als geschilderd hout. Wist u dat een dakrand ook vaak wordt toegepast als windveer, boeiboord of boeideel?

Waar te koop?

De kunststof overstekproducten en dakranden van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleuren passen bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo