Windveer

Een windveer is bepalend voor het aangezicht van een huis. Het is het belangrijk dat de windveer goed is onderhouden en strak in de lak zit. Om de paar jaar moet u uw houten windveer dus schuren en schilderen. Wilt u daar voorgoed vanaf? Kies dan voor een kunststof windveer van Heering. U heeft vrijwel geen onderhoud aan uw dakrand. Af en toe even reinigen met een natte doek en de windveer is weer als nieuw. Uw huis heeft een blijvend mooie uitstraling.

Verschillende kleuren voor uw windveer

Kunststof windweer: vormvast en kleurvast

Een kunststof windveer van Heering bestaat uit een mix van duurzame kunststoffen. De windveer is ongevoelig voor vocht, temperatuur, schimmels en bacteriën. Een windveer van kunststof is vormvast én kleurvast. Heering heeft diverse soorten windveren in het assortiment:

Keralit windveer

Keralit is het topmerk van Heering voor gevel- en dakrandbekleding. De windveer van Keralit heeft een kern van gerecycled kunststof en een toplaag van Renolit®. Het resultaat: een milieuvriendelijk en onderhoudsarm product. Oersterk en kleurvast. De Keralit-windveer is leverbaar in 15 kleuren, zowel unikleuren als kleuren met natuurgetrouwe houtstructuur.

Heering Hardschuim dakrandpanelen

De windveer van Heering is vervaardigd van een hoogwaardig hardschuim. Ook dit is een onderhoudsarm product. De dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren en hebben een mooie, strakke vormgeving. De panelen zijn massief en sterk, maar laten zich makkelijk bewerken en monteren.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op de windveren van Keralit en Heering, op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. We zijn in Nederland marktleider op het gebied van kunststof gevelbekleding.

Waar te koop?

De windveren van Keralit en Heering zijn verkrijgbaar door heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze merken. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de windveren ook bestellen bij uw aannemer of kunststoframenbedrijf. Hij kan ze ook voor u plaatsen.

Welke windveer past bij uw huis?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun