Windveer

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Een windveer is bepalend voor het aangezicht van een huis. Daarom is het belangrijk dat de windveer goed is onderhouden en strak in de lak zit. Dit betekend na een aantal jaren schuren en schilderen van de houten windveer. Met de  kunststof windveren van Heering is dit verleden tijd! Doordat de windveren van kunststof zijn, heeft u bijna geen onderhoud meer aan uw dakrand, alleen af en toe een sopje en de windveren zijn weer als nieuw.

Verschillende kleuren voor uw windveer

Een windveer vervangen kan uitstekend met de kunststof windveren van Heering. Het materiaal windveer bestaat uit een mix van duurzame kunststoffen die ongevoelig zijn voor schimmels en rotting. Een windveer vervangen van kunststof is net zo eenvoudig als een windveer maken van hout. Heering heeft diverse windveren in het assortiment. Keralit is het topmerk van Heering voor gevel- en dakrandbekleding en wordt vaak toegepast voor windveren. Keralit beschikt over meer dan 10 verschillende kleuren. Wist u dat een windveer ook vaak als overstek, boeiboord of boeidelen genoemd wordt.

Zelf uw windveer vervangen of dit laten doen?

De windveren en dakranden van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Bent u op zoek naar een verkoopadres bij u in de buurt vul u postcode en emailadres in en ontvangen de drie dichtstbijzijnde verkoopadressen. U kunt kiezen uit verkoopadressen met en zonder montage van de windveren. Via deze website kunt u gratis documentatie en kleurmonsters aanvragen.