Windveer maken

4.5 uit 5
2153 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Wilt u uw windveer maken? Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Belangrijk is dat u kiest voor het juiste materiaal windveer. Wilt u niet meer elke vijf jaar uw windveren te hoeven schilderen? Kies dan voor het gemak en de blijvend mooie uitstraling van kunststof windveren. Heering levert diverse kwaliteitsmerken om uw windveer te vervangen. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren en dessins.

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Waarmee wilt u uw windveer maken?

De meeste windveren zijn nog altijd gemaakt van hout. Een mooi materiaal dat wel veel onderhoud nodig heeft. Een houten windveer moet elke vier of vijf jaar worden geschilderd. Dat betekent: de ladder op om te schuren en schilderen. Dat is best wat werk, vooral omdat een windveer op een lastige plek zit. Ziet u nu al op tegen het schilderwerk? U bent niet de enige. Steeds meer mensen die hun windveer laten maken kiezen daarom voor kunststof.

De voordelen van kunststof windveren

Een kunststof windveer is vrijwel onderhoudsvrij. Ze is ongevoelig voor kromtrekking door vocht en warmte. Bovendien is ze ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Een kunststof windveer is kleurvast en heeft dus een blijvend mooie uitstraling. Af en toe een sopje en uw windveer ziet er weer als nieuw uit.

Kies voor Keralit of Heering

Heering levert de kunststof windveren van Heering en Keralit. Keralit is ons topmerk. Deze windveer is gemaakt van een kern van gerecycled kunststof en een toplaag van Renolit®. De windveren van Keralit zijn er in meer dan 10 verschillende kleuren.

De dakrandpanelen van Heering zijn leverbaar in diverse lichte kleuren en hebben een mooie, strakke vormgeving. De panelen zijn massief en sterk en laten zich toch makkelijk bewerken en monteren.

Waar te koop?

De kunststof windveren van Keralit Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de windveer ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan de windveer ook voor u monteren. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur windveer past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan