Materiaal windveer

Een windveer beschermt uw huis tegen wind en regen. Bovendien is dit dakelement bepalend voor de uitstraling van uw huis. Heeft u een houten windveer? Dan is het heel belangrijk dat deze strak in de lak zit. Dat betekent: om de 4 of 5 jaar schuren en schilderen. Wilt u liever nooit meer op een ladder hoeven staan? Kies dan voor de kunststof windveren van Heering. Ze zijn er in diverse aansprekende kleuren.

Verschillende kleuren voor uw windveer

Uw windveer vervangen kan uitstekend met een kunststof windveer van Heering. Deze bestaat uit een mix van duurzame grondstoffen. Een kunststof windveer is bestand tegen vocht en temperatuurwisselingen en dus vormvast. Een kunststof windveer is ook ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. U heeft vrijwel geen onderhoud meer aan uw dakrand. Af en toe een sopje en de windveren zijn weer als nieuw.

Diverse soorten windveren

Heering levert diverse soorten windveren. Zoals Keralit, ons topmerk. De Keralit-windveer heeft een kern van gerecycled kunststof en een toplaag van Renolit®. Het resultaat is een milieuvriendelijk en onderhoudsarm product dat oersterk en kleurvast is. Keralit is leverbaar in 15 kleuren. Zowel unikleuren als kleuren met houtstructuur, die nauwelijks van echt hout is te onderscheiden.

Met 10 jaar garantie

Kwaliteit verzekerd, of u nu kies voor een windveer van Keralit of Heering. U krijgt 10 jaar garantie, op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Wist u dat we in Nederland marktleider zijn op het gebied van kunststof gevelbekleding?

Waar te koop?

De windveren van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de windveer ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan de windveer ook voor u monteren. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur windveer past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo