Houten windveer

Windveren zijn belangrijk voor de afwerking van een dak. Een windveer voorkomt dat wind en neerslag vat krijgen op uw huis. Een houten windveer heeft wel veel onderhoud nodig. Als u deze niet tijdig schildert, bladdert de verf af en begint de windveer te verweren. Uiteindelijk zal het hout rotten. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een onderhoudsarm alternatief: een kunststof windveer in een passende kleur. Daarmee ziet uw huis er altijd verzorgd uit.

Voordelen van een kunststof windveer

Belangrijk is dus het materiaal windveer. In tegenstelling tot een houten windveer is een ongevoelig voor rotting. U hoeft dus nooit meer de ladder op met verf en kwast. En het mooie is ook: een kunststof windveer gaan tientallen jarenlang mee.

Windveren zijn beeldbepalend voor uw huis. U heeft daarom keuze uit vele breedtes, lengtes en kleuren. We hebben zelfs windveren met een UV-bestendige folie die de uitstraling heeft van geschilderd hout. Goede kunststof windveren verhogen de waarde van het huis.

Zelf aan de slag?

Wilt u zelf aan de slag om uw windveer te vervangen? Lees dan in ons blog handige tips hoe u aan de slag gaat.

Waar te koop?

De stijlvolle windveren en dakranden van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over deze producten. En zoek eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleuren passen het best bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo