Houten windveer

4.5 uit 5
1978 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Windveren zijn een belangrijk onderdeel van de afwerking van een dak. Het voorkomt dat weer en wind vat krijgen op uw huis. Daardoor krijgen ze het zwaar te verduren en een houten windveer zal snel verweren. Als u niet tijdig schildert dan zal de verf afbladderen en rotting van het hout ontstaan. Een windveer van hout is geschikt, maar heeft veel onderhoud nodig.

Kunststof windveer

Belangrijk is dus het materiaal windveer. Een tegenhanger van de houten windveren is de kunststof windveer. Deze is ongevoelig voor rotting en hoeft nooit meer te worden geschilderd. Er zijn diverse soorten en maten verkrijgbaar in vele kleuren. Er zijn zelfs kunststof windveren met de uitstraling van geschilderd hout. U hoeft niet meer de ladder op en uw windveren blijven jarenlang goed.

Waar te koop?

Heering biedt een groot aantal keuzen in kunststof windveren en dakranden. U kunt kiezen uit diverse breedtes, lengtes en kleuren. Er zijn zelfs windveren met een UV-bestendige folie die de uitstraling heeft van echt hout. Op deze website kunt u gratis kleurmonsters opvragen om te bekijken welke kleur het beste bij uw woning past.