Kunststof windveer

Een windveer van kunststof is een aanwinst voor uw woning. U hoeft namelijk nooit meer te schilderen! En dat spaart tijd en geld. Windveren zijn vaak van hout en heel erg onderhoudsgevoelig. Zeker als de gevel of het dak op de kant van ‘het weer’ staat. Door invloed van zon, wind en regen heeft een windveer veel te verduren. Een kunststof windveer heeft dit nadeel niet. Een windveer van kunststof is ongevoelig voor rotting en schimmels en hoeft u nooit meer te schilderen dit in tegenstelling tot een houten windveer.

Duurzame kunststof windveer

Een kunststof windveer van Heering is er in diverse soorten en maten en met verschillende afwerkingen. De kunststof windveren van Keralit worden het meest toegepast en zijn direct waardeverhogend voor uw woning. Nooit meer afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle kunststof windveren die er altijd verzorgd uitzien. De oersterke basis van kunststof windveren van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt worden zoals bij een houten windveer en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Een prettig idee voor wie hecht aan duurzaam materiaal gebruik voor zijn woning. De windveren van Keralit zijn beschikbaar in meer dan 10 verschillende

10 jaar garantie op uw kunststof windveer!

Keralit kunststof windveren en dakranden zijn ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Vraag gratis kleurmonsters of een offerte aan en overtuig uzelf van de vele voordelen van Keralit kunststof windveren. De windveren zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Wilt u zelf u windveer vervangen? Vraag dan hier gratis verkoopadressen aan (met of zonder montage optie).

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo