Windveer vervangen

Een windveer vervangen is een hele klus. Windveren zitten op lastige hoge plekken en zijn moeilijk bereikbaar. Vandaar dat u het liefst geen onderhoud meer aan uw windveer heeft. Een houten windveer heeft altijd onderhoud nodig. Een kunststof windveer heeft bijna geen onderhoud nodig en hoeft u nooit meer te schilderen. Een windveer vervangen van kunststof kan met diverse modellen en in verschillende kleuren.

Waarmee de windveer vervangen?

Voor ieder dak of dakrand is er wel een passende kunststof windveer leverbaar. Keralit bijvoorbeeld biedt u een duurzame oplossing. De windveren van Keralit zijn leverbaar in meer dan 10 verschillende kleuren. Het voordeel van kunststof windveren ten opzichte van houten windveren is natuurlijk het weinige onderhoud hiervan. Ook zijn kunststof windveren ongevoelig voor kromtrekking door vocht of aantasting van schimmels en andere rottingsprocessen. Door deze eigenschappen zijn kunststof windveren uitermate geschikt voor uw woning. Keralit kunststof windveren zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Zelf uw windveer vervangen?

Uw windveer of dakranden vervangen met Keralit of een ander product van Heering? Kijk hieronder voor meer informatie en vraag verkoopadressen aan bij u in de buurt. Heering heeft honderden vestigingen door heel Nederland waar u kunststof windveren kunt krijgen. U kunt op deze website ook gratis kleurmonsters of documentatie bestellen.