Windveer vervangen

Een windveer vervangen is een hele klus. Windveren zitten op lastige hoge plekken en zijn moeilijk bereikbaar. Vandaar dat u het liefst geen onderhoud meer aan uw windveer heeft. De meeste mensen die hun windveer willen vervangen, kiezen daarom voor een kunststof windveer. Die zijn verkrijgbaar in diverse modellen en verschillende kleuren.

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Uw houten windveer vervangen door kunststof

Een windveer beschermt uw huis tegen weer en wind. Dat vraagt dus om onderhoud. Tenminste, als u een houten windveer heeft. Elke circa vier of vijf jaar moet u de ladder op om te schuren en te schilderen. Schildert u niet tijdig, dan wordt de verf dof en bladdert af. Uiteindelijk gaat het hout rotten en moet u uw windveer vervangen. De keuze valt dan al gauw op een kunststof windveer.

Oersterk, duurzaam en onderhoudsvrij

Een kunststof windveer heeft vrijwel geen onderhoud nodig. U hoeft nooit meer te schilderen en de kleuren blijven mooi. Een kunststof windveer is ongevoelig voor kromtrekking door vocht en warmte. Schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen hebben geen kans. Kunststof windveren zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Oersterk, duurzaam en kleurvast

Heering is leverancier van de windveren van de merken Keralit en Heering. Keralit is ons topmerk. Keralit is gemaakt van hoogwaardig, gerecycled kunststof. Er worden dus geen bomen voor gekapt. De toplaag is van Renolit®, een materiaal dat in de professionele bouwwereld een uitstekende naam heeft op het gebied van kwaliteit en kleurechtheid. U heeft de keuze uit meer dan 10 kleuren.

De windveren van het merk Heering kenmerken zich door een mooie, strakke vormgeving. De panelen zijn massief en sterk en zijn gemakkelijk te bewerken en monteren. De Heering-dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren.

Waar te koop?

De windveren van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de windveer ook bestellen bij uw aannemer. Dit bedrijf kan de windveer ook voor u monteren. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur krijgt uw vervangende windveer?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan