Florence plafonds

Een egaal en strak plafond past bij de eisen van deze tijd. De plafondsystemen van Florence bieden de perfecte oplossing voor het wegwerken van leidingen en bedradingen, maar ook voor het inbouwen van spotjes. Daarnaast zijn de panelen uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. De hoogwaardige kunststof grondstof en de vochtbestendige toplaag zijn ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast.

Florence plafondsystemen

Heering levert onderhoudsarme plafondsystemen van het merk Florence. Deze kunststof systemen kunnen zowel binnenshuis, als buitenshuis worden toegepast, maar ook in nieuwbouw of bij renovatie van bestaande woningen.

Florence biedt keuze uit verschillende oppervlaktestructuren en diverse lichte kleurtinten. Het materiaal is bovendien volledig recyclebaar. Maar er zijn meer redenen om voor Florence te kiezen:

– Onderhoudsarm
– Vochtbestendig
– Hoogwaardig kunststof materiaal
– Ideale oplossing voor inbouwspotjes
– 10 jaar garantie

Plafondsystemen voor binnen
Binnenshuis zijn de Florence plafondsystemen bij uitstek geschikt voor keuken en badkamer, of andere vochtige ruimtes waar weinig ventilatie mogelijk is. Het materiaal is door de speciale toplaag niet gevoelig voor vocht en schimmelvorming. De stijlvolle panelen geven een hoogwaardige uitstraling aan iedere ruimte. Daarnaast is het heel eenvoudig om een audio- en speakersysteem te plaatsen, zonder dat de bedrading zichtbaar is. Plaatst u de panelen diagonaal, dan kunt u ruimtes optisch zelfs groter laten lijken.

Verlaagd plafondsysteem
Wilt u betonnen plafonds, leidingen, bedradingen en luchtkanalen wegwerken? Met Florence plafondsystemen realiseert u eenvoudig een verlaagd plafond en verlichting is gemakkelijk aan te brengen. Door de subtiele V-groef, de breedte van de panelen (25 cm) en de dikte van de aangebrachte folie creëert u een strakke afwerking.

Plafond voor overkapping buiten
Buitenshuis biedt Florence plafondsystemen speciale oplossingen voor de afwerking van carports, veranda’s, garages of een overstek. Ook zijn ze geschikt voor de afwerking van een lichtkoepel, of de aansluiting op een dakrand. De speciale veer-groef verbinding vangt eventuele werking van het paneel op en de dikte van de folie zorgt voor een strak uiterlijk.

Montage van de plafonds
De Florence plafondsystemen zijn gemakkelijk te bewerken met normale houtbewerkings-gereedschappen. Het veer- en groefsysteem biedt veel montagegemak. Daarnaast is het mogelijk om de panelen te nieten of te schroeven (min. 14 mm lang RVS). De panelen zijn licht in gewicht en in lengtes van 6 meter verkrijgbaar. Wanneer u het paneel aan de achterzijde (over de lange kant) insnijdt, kunt u deze in een hoek van maximaal 45 graden plaatsen. Dat scheelt een extra profiel.

Garantie en onderhoud
Op alle Florence plafondsystemen geldt een garantie van 10 jaar. Het materiaal vraagt om weinig onderhoud, de panelen zijn kleurvast en schilderen is niet nodig. Een periodieke reiniging met een zacht sopje is voldoende.

Vraag een gratis promotiepakket aan
Benieuwd naar de kleuren en kwaliteit? Vraag nu een gratis promotiepakket aan. Wij zorgen ervoor dat u deze binnen 2 werkdagen in huis heeft.

Direct downloaden

Florence brochure

Binnen- en buitenplafondsystemen

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo