Florence buitenplafonds

Het buitenplafondsysteem van Florence biedt de uitstraling van een glad gestuct plafond voor buitentoepassingen, denk hierbij aan veranda’s, carports, overkappingen en dakoverstekken. Door de hoogwaardige kunststof materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ze ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast.

Overige producten van Florence

Over Florence buitenplafonds

Florence buitenplafonds worden al jarenlang succesvol toegepast. Het plafond heeft de uitstraling van een glad gestuct plafond. Dankzij het hoogwaardige kunststof en de vochtbestendige toplaag is een Florence buitenplafond ongevoelig voor vocht, temperatuurwisselingen, schimmels en bacteriën. Het plafond behoudt zijn mooie kleur en is vormvast. U hoeft nooit meer te schilderen. Af en toe een sopje is genoeg. Florence buitenplafonds zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

Kunststof plafond plaatsen

Een kunststof buitenplafond plaatsen is vrij eenvoudig. U plaatst eerst een regelwerk onder het bestaande plafond. Vervolgens schroeft of niet u hierop de kunststof panelen. Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.

 

Kunststof buitenplafonds

Er zijn vele soorten buitenplafonds. Zoals een carport plafond, een overstek-plafond en een veranda-plafond. Een buitenplafond moet er natuurlijk mooi uitzien, passend bij de uitstraling van uw huis. Prettig is ook als het plafond onderhoudsarm is, zodat u niet elke 4 of 5 jaar hoeft te schuren en te schilderen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof buitenplafonds. Deze zijn verkrijgbaar in tal van aansprekende kleuren. Voor ieders smaak is er wel een passende kleur.

 

Verkooplocaties

Florence plafonds zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Hier kunt u verkoopadressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. U kunt ook een gratis promotiepakket en of documentatie bestellen, zodat u ook overtuigd kunt raken van dit schitterende product.