Gevelbekleding

Zoekt u gevelbekleding voor uw huis of kantoorpand? En wilt u daar zo min mogelijk onderhoud aan hebben? Kies dan voor de kunststof gevelbekleding van Keralit, Novicell of Heering. Deze is oersterk, duurzaam en kleurvast. De gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Diverse soorten gevelbekleding

Gevelbekleding wordt in Nederland al decennia toegepast ter bescherming van de gevel of als verfraaiing van de woning. Vroeger bestond gevelbekleding uit houten gevelpanelen in de vorm van potdekseldelen, rabatdelen of schroten. In de loop der jaren kwamen er diverse soorten gevelbekleding op de markt. Ook het gevelbekleding materiaal is sterk veranderd. Want de beste gevelbekleding is tegenwoordig niet meer van hout, maar van kunststof.

Hout versus kunststof gevelbekleding

Houten gevelbekleding heeft flink wat nadelen. Het grootste nadeel is het onderhoud. Houten gevelbekleding moet elke circa vijf jaar worden geschilderd. Dit om te voorkomen dat de verf dof wordt, verkleurt of zelfs afbladert. Kunststof gevelbekleding heeft dit nadeel niet. Na montage is de gevel direct klaar voor gebruik. U hoeft het nooit meer te schilderen. Resultaat: een onderhoudsarme gevel of dakrand. Heel prettig, zeker als het gaat om moeilijk bereikbare plekken zoals een dakkapel.

Keralit gevel- en dakrandpanelen

Keralit is het topmerk van Heering. Deze gevelbekleding is gemaakt uit een mix van speciale kunststoffen. Keralit is heel vormvast en bestand tegen extreme weersinvloeden zoals warmte, kou en zonlicht. Keralit-gevelbekleding heeft een UV-bestendige toplaag, die met een speciaal procedé is aangebracht op het paneel. De folie is verkrijgbaar met en zonder houtnerf en in vele kleuren.

Keralit bestaat uit een compleet systeem met afwerkmaterialen. Hiermee werkt u elke gevel en dakrand tot in de puntjes af. Keralit gevelbekleding wordt standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie. Kwaliteit verzekerd dus.

Verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren

Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren en meerdere modellen. Behalve gevelpanelen biedt Keralit ook dakrandpanelen. U kunt hiermee dus de totale gevel onderhoudsarm afwerken. Met de Keralit gevelvisualisator bekijkt u alle kleuren en modellen op verschillende woningtypes.

Waar te koop?

Onze kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de gevelbekleding ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur gevelbekleding past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun