Keralit gevelbekleding 177mm

Gevelbekleding

Zoekt u gevelbekleding voor uw huis of kantoorpand? En wilt u daar zo min mogelijk onderhoud aan hebben? Kies dan voor de gevelbekleding van Keralit, Novicell of Heering. Deze gevelbekleding is oersterk, duurzaam, kleurvast en in veel kleuren verkrijgbaar.

Soorten gevelbekleding

In Nederland wordt gevelbekleding al jaren gebruikt ter bescherming van de gevel of als verfraaiing van de woning. Vroeger bestond het uit houten gevelpanelen in de vorm van potdekseldelen, rabatdelen of schroten. In de loop der jaren kwamen er diverse materialen op de markt. Want de beste gevelbekleding is tegenwoordig niet meer van hout, maar van kunststof.

Hout versus kunststof gevelbekleding

Houten gevelbekleding heeft flink wat nadelen. Het grootste nadeel is het onderhoud. Het hout moet elke circa vijf jaar worden geschilderd. Dit om te voorkomen dat de verf dof wordt, verkleurt of zelfs afbladert. Kunststof heeft dit nadeel niet. Na montage is de gevel direct klaar voor gebruik. Kunststof gevelbekleding heeft het voordeel dat het onderhoudsarm is. Zo nu en dan is het schoonmaken genoeg om de gevelbekleding lang mooi te houden. U hoeft het nooit meer te schilderen en heeft een lange levensduur. Resultaat: een onderhoudsarme gevel of dakrand. Heel prettig, zeker als het gaat om moeilijk bereikbare plekken zoals een dakkapel.

Drie merken gevelbekleding voor ieder wat wils

Keralit: is het topmerk van Heering. Deze gevelbekleding is gemaakt uit een mix van speciale kunststoffen. Keralit is heel vormvast en bestand tegen extreme weersinvloeden zoals warmte, kou en zonlicht. Keralit heeft een UV-bestendige toplaag, die met een speciaal procedé is aangebracht op het paneel. De folie is verkrijgbaar met en zonder houtnerf en in vele kleuren. De folie met houtnerf zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Keralit bestaat uit een compleet systeem met afwerkmaterialen. Hiermee werkt u elke gevel en dakrand tot in de puntjes af. Keralit  wordt standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie. Kwaliteit verzekerd dus.

Novicell: door de natuurgetrouwe houtnerfstructuur is Novicell bijna niet van echt hout te ondersceiden. Novicell gevelbekleding is verkrijgbaar in vijf verschillende modellen en in acht kleuren. Ze hebben een echte houtlook. Heering hardschuim panelen: de hardschuim panelen van Heering zijn alleen verkrijgbaar in lichte kleuren, hierdoor heeft het een strakke en moderne uitstraling.

Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in meer dan 37 kleuren

Keralit  is verkrijgbaar in meer dan 37 verschillende kleuren en meerdere modellen. De keuze in modellen en de kleuren zorgen ervoor dat er altijd een Keralit gevelbekleding is die bij uw woning past. Behalve gevelpanelen biedt Keralit ook dakrandpanelen. U kunt hiermee dus de totale gevel onderhoudsarm afwerken. Met de Keralit gevelvisualisator bekijkt u alle kleuren en modellen op verschillende woningtypes.

Verkrijgbaar bij dealers in heel Nederland

Onze kunststof gevelpanelen zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Natuurlijk kunt u het ook bestellen bij uw aannemer en kan hij dit monteren. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

 

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo