Keralit gevelbekleding 177mm

Gevelbekleding

Zoekt u gevelbekleding voor uw huis of kantoorpand? En wilt u daar zo min mogelijk onderhoud aan hebben? Kies dan voor de kunststof gevelbekleding van Keralit, Novicell of Heering. Deze gevelbekleding is oersterk, duurzaam, kleurvast en in veel kleuren verkrijgbaar.

Soorten gevelbekleding

In Nederland wordt gevelbekleding al jaren gebruikt ter bescherming van de gevel of als verfraaiing van de woning. Vroeger bestond het uit houten gevelpanelen in de vorm van potdekseldelen, rabatdelen of schroten. In de loop der jaren kwamen er diverse materialen op de markt. Want de beste gevelbekleding is tegenwoordig niet meer van hout, maar van kunststof.

Hout of kunststof als gevelbekleding?

Houten heeft flink wat nadelen. Het grootste nadeel is het onderhoud. Het hout moet elke circa vijf jaar worden geschilderd. Dit om te voorkomen dat de verf dof wordt, verkleurt of zelfs afbladert. Kunststof heeft dit nadeel niet. Na montage is de gevel direct klaar voor gebruik. U hoeft het nooit meer te schilderen en heeft een lange levensduur. Resultaat: een onderhoudsarme gevel of dakrand. Heel prettig, zeker als het gaat om moeilijk bereikbare plekken zoals een dakkapel.

Heering levert verschillende merken gevelbekleding

Keralit is het topmerk van Heering. Deze gevelbekleding is gemaakt uit een mix van speciale kunststoffen. Keralit is heel vormvast en bestand tegen extreme weersinvloeden zoals warmte, kou en zonlicht. Keralit heeft een UV-bestendige toplaag, die met een speciaal procedé is aangebracht op het paneel. De folie is verkrijgbaar met en zonder houtnerf en in vele kleuren. Keralit bestaat uit een compleet systeem met afwerkmaterialen. De folie met houtnerf geeft de kunststof gevelbekleding een houtlook voor een natuurlijke uitstraling. Hiermee werkt u elke gevel en dakrand tot in de puntjes af. Keralit  wordt standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie. Kwaliteit verzekerd dus.

Novicell gevelbekleding is verkrijgbaar in vijf verschillende modellen en in acht kleuren. Ze hebben een echte houtlook. Door de natuurgetrouwe houtnerfstructuur is Novicell bijna niet van echt hout te onderscheiden. De hardschuim panelen van Heering zijn alleen verkrijgbaar in lichte kleuren, hierdoor heeft het een strakke moderne uitstraling.

Verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren

Keralit kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren en meerdere modellen. Behalve gevelpanelen biedt Keralit ook dakrandpanelen. U kunt hiermee dus de totale gevel onderhoudsarm afwerken. Met de Keralit gevelvisualisator bekijkt u alle kleuren en modellen op verschillende woningtypes.

Waar is het te koop?

Onze kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in heel Nederland. Natuurlijk kunt u het ook bestellen bij uw aannemer en kan hij dit monteren. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Benieuwd naar de kleuren?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan.

Blog “Ik ben wel een houtman, maar geen schilder”

Als handige klusser én natuurliefhebber gebruikt Niek Langeraap uit Vinkel het liefst natuurlijk bouwmateriaal. Toen hij eindelijk groen licht kreeg voor het bouwen van zijn eigen huis, was de keuze voor hout dan ook een logisch gevolg. Maar wie de gevelbekleding van nieuwe huis van dichtbij bekijkt, ziet dat dit geen hout, maar Keralit is. Een kunststof gevelpaneel met een authentieke houtlook. Lees het hele blog hier verder.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo