Gevelpanelen

Gevelpanelen zijn beeldbepalend voor uw huis. En dus essentieel voor de waarde van uw huis. Wilt u graag zo min mogelijk onderhoud? En wilt u het liefst nooit meer de ladder op om te schuren en te schilderen? Kies dan voor de kunststof gevelpanelen van Heering. Deze zijn oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. De gevelpanelen zijn verkrijgbaar in liefst 37 kleuren. U vindt dus beslist de kleur gevelpaneel die past bij uw huis.

Houten of kunststof gevelpanelen

Houten gevelpanelen hebben als nadeel dat ze veel onderhoud nodig hebben. Deze panelen zitten meestal op lastig bereikbare plekken, zodat het een hele uitdaging is om ze te schilderen. Elke 4 of 5 jaar is dat nodig. Schildert u niet op tijd, dan laten de gevolgen zich raden: afbladderende verflagen en kleur- en glansverlies. Daardoor kan er vocht in het hout trekken, waardoor het gaat rotten. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor kunststof gevelpanelen van Heering. Stijlvolle gevelelementen die er altijd verzorgd uitzien.

Gevelpanelen worden ook wel rabatdelen, schroten of gevelbekleding genoemd. Er zijn nogal wat gevelpanelen op de markt. Ze verschillen van elkaar in kwaliteit, duurzaamheid en prijs.

De voordelen van kunststof gevelpanelen

Kunststof gevelpanelen zijn bestand tegen vocht en temperatuurwisselingen en daardoor vormvast. De panelen zijn ongevoelig voor schimmels en bacteriën. Heering heeft diverse merken gevelpanelen. Het absolute A-merk in Nederland is Keralit® gevel- en dakrandpanelen. Deze panelen hebben een kern van gerecyclede kunststof. De toplaag is van Renolit®, dat bekend staat om de hoge kwaliteit en de kleurvastheid. Keralit is verkrijgbaar in drie verschillende gevelmodellen en in meer dan 30 kleuren. De gevelpanelen van Keralit zijn perfect te combineren met de Keralit-dakranden.

De massieve gevelpanelen van Novicell hebben een zichtzijde met een fraaie houtnerfstructuur: een grove of een fijne nerf. Heering-gevelpanelen zijn eveneens massief en verkrijgbaar in diverse lichte kleuren. Ook deze panelen hebben een mooie, strakke uitstraling.

Waar te koop?

De gevelpanelen van Keralit, Novicell en Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de gevelpanelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur gevelpanelen past bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun