Gevelpanelen

Gevelpanelen zijn beeldbepalend voor uw huis. En dus essentieel voor de waarde van uw huis. Wilt u graag zo min mogelijk onderhoud? En wilt u het liefst nooit meer de ladder op om te schuren en te schilderen? Kies dan voor de kunststof gevelpanelen van Heering. Deze zijn oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. U vindt dus beslist de kleur gevelpaneel die past bij uw huis.

Hout of kunststof

Houten gevelpanelen hebben als nadeel dat ze veel onderhoud nodig hebben. Deze panelen zitten meestal op lastig bereikbare plekken, zodat het een hele uitdaging is om ze te schilderen. Elke 4 of 5 jaar is dat nodig. Schildert u niet op tijd, dan laten de gevolgen zich raden: afbladderende verflagen en kleur- en glansverlies. Daardoor kan er vocht in het hout trekken, waardoor het gaat rotten. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor kunststof gevelpanelen van Heering. Stijlvolle gevelelementen die er altijd verzorgd uitzien. Ze worden ook wel rabatdelen of schroten genoemd.

De voordelen van kunststof

Kunststof is bestand tegen vocht en temperatuurwisselingen en daardoor vormvast. De panelen zijn ongevoelig voor schimmels en bacteriën. Heering heeft diverse merken panelen. Het absolute A-merk in Nederland is Keralit® gevel- en dakrandpanelen. Deze panelen hebben een kern van gerecyclede kunststof. De toplaag is van Renolit®, dat bekend staat om de hoge kwaliteit en de kleurvastheid. Keralit is verkrijgbaar in drie verschillende gevelmodellen en in meer dan 30 kleuren. Keralit gevelbekleding is perfect te combineren met de Keralit-dakranden.

De massieve gevelpanelen van Novicell hebben een zichtzijde met een fraaie houtnerfstructuur: een grove of een fijne nerf. Heering-gevelpanelen zijn eveneens massief en verkrijgbaar in diverse lichte kleuren. Ook deze panelen hebben een mooie, strakke uitstraling.

Waar te koop?

De gevelpanelen van Keralit, Novicell en Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Natuurlijk kunt u de panelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsenHier kunt u verkoopadressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. U kunt ook een gratis kleurmonster en of documentatie bestellen, zodat u ook overtuigd kunt raken van dit schitterende product.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo