Gevelpanelen

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Voor de waarde van uw woning is de keuze voor de juiste gevelpanelen van essentieel belang. Maar u wilt natuurlijk ook zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer de ladder op om te schilderen. De kunststof gevelpanelen van Heering gaan lang mee en zijn ook nog milieuvriendelijk. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen die er altijd verzorgd uitzien.

Drie merken gevelpanelen

Gevelpanelen worden ook vaak genoemd als rabatdelen, schroten of gevelbekleding, het verschil in de verschillende soorten gevelbekleding zit hem met name in de kwaliteit, duurzaamheid en prijs. Heering kunststof profielen heeft diverse merken gevelpanelen zo is er voor elk project een passende oplossing. Het absolute A-merk in Nederland is Keralit® gevel- en dakrandpanelen. Keralit is beschikbaar in drie verschillende gevelmodellen en in meer dan 30 kleuren op voorraad. De gevelpanelen van Keralit zijn perfect te combineren met de dakranden van Keralit. Novicell is een ander merk en een ander materiaal gevelbekleding. Deze panelen hebben zijn massief en de zichtzijde heeft een bijzonder fraaie houtnerfstructuur met een grove of een fijne nerf. Deeplas gevelpanelen zijn ook massief en verkrijgbaar in diverse lichte kleuren en hebben een mooie strakke uitstraling.

Gratis kleurmonster gevelpanelen

Bent u er nog niet helemaal uit? Vraag dan gratis kleurmonster aan van al onze merken gevelpanelen. Hierdoor kunt u de kwaliteit en kleur met eigen ogen zien. Heering biedt van al zijn producten gratis brochures en montagehandleidingen aan. Deze kunt u per post aanvragen of direct downloaden als PDF.