Kunststof gevelpanelen

Zoekt u mooie kunststof gevelpanelen voor uw huis? Kies dan beslist voor de producten van Heering, marktleider op het gebied van kunststof geveloplossingen. De naam Heering staat in de professionele bouwwereld voor kwaliteit en duurzaamheid. We hebben een ruim assortiment in talrijke aansprekende kleuren. Met de gevelpanelen van Heering krijgt u huis een blijvend mooie uitstraling. En het mooie is: het onderhoud is minimaal. U hoeft nooit meer te schilderen.

Verschillende kleuren kunststof gevelpanelen

Voordelen van kunststof

Kunststof gevelpanelen hebben vele voordelen boven hout. Kunststof is bestand tegen vocht, warmte en vorst. Het is ongevoelig voor schimmels en bacteriën en zal dus nooit gaan rotten. En het fijnste van alles: u hoeft nooit meer de ladder op om te schuren en te schilderen. Dát scheelt.

Oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij

Heering voert drie merken kunststof gevelpanelen: Keralit, Novicell en Heering. Al deze producten zijn oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. U krijgt 10 jaar garantie op de gevelbekleding.

Keralit gevelpanelen

Keralit is ons A-merk in kunststof gevel- en dakrandpanelen. Ze zijn verkrijgbaar in drie modellen: sponningsdeel 143 (het traditionele model), sponningsdeel 190 (het moderne model) en potdekseldeel 177 (overlappende gevelpanelen met een strakke uitstraling). De sponningsdelen kunt u zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Het potdekseldeel is uitsluitend horizontaal toepasbaar. De drie verschillende modellen gevelpanelen zijn leverbaar in meer dan 30 kleuren en vele houtdessins.

Novicell gevelpanelen

Kiest u voor een iets voordeligere oplossing? Dan is Novicell ideaal. De gevelpanelen van Novicell zijn bijzonder fraai. Dit is te danken aan de natuurgetrouwe houtnerfstructuur met een fijne of grove nerf.

Heering gevelpanelen

De gevelbekleding van Heering is massief van structuur en heeft een mooie, strakke uitstraling. De gevelbekleding is onder meer geschikt voor dak overstekken, chaletbekleding en voor de borstwering van uw huis. U heeft de keuze uit diverse lichte kleuren.

Waar te koop?

De kunststof gevelpanelen van Heering is verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de gevelpanelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur kunststof gevelpanelen past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo