Kunststof gevelpanelen

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Heering is marktleider op het gebied van kunststof gevelpanelen. De merken van Heering staan voor kwaliteit en duurzaamheid. U wilt toch ook zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen? Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Doordat wij de keuze hebben uit diverse verschillende merken kunststof gevelpanelen is er voor iedere woning of project een goede oplossing te vinden.

Verschillende kleuren kunststof gevelpanelen

Keralit gevel- en dakrandpanelen is het A-merk in kunststof gevelpanelen. De drie verschillende modellen gevelpanelen zijn beschikbaar in meer dan 30 verschillende kleuren en houtdessins. Kiest u voor een iets goedkopere oplossing dan is Novicell ideaal voor uw woning. De gevelpanelen van Novicell zijn bijzonder fraai door z’n natuurgetrouwe houtnerfstructuur die te verkrijgbaar is in fijne en grove nerf. De gevelbekleding van Deeplas zijn verkrijgbaar in lichte kleuren, zijn massief van structuur en hebben een mooie, strakke uitstraling. Deeplas is o.a. geschikt voor dakoverstekken, chalet bekleding of voor de borstwering van uw woning.

Verkoopadressen

Kunststof gevelpanelen van Heering zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een Heering verkoopadres bij u in de buurt ? Vraag deze dan via deze website aan. Vul uw postcode en e-mailadres in en u ontvangt de drie dichtstbijzijnde verkoopadressen. Ook zijn via deze website van al onze producten gratis kleur- en modelmonsters aan te vragen.