Hardschuim gevelbekleding

Heering Hardschuim is een kunststof paneel dat geschikt is voor gevelbekleding, dakranden en dakoverstekken. De panelen zijn gemaakt van hardschuim, met een coëxtrusielaag. De samenstelling geeft het lichte paneel toch een massieve uitstraling. Door het gladde oppervlak oogt de woning fris en afgewerkt.

Specificaties

Werkende breedte
150 mm
Lengte
600 cm
Bevestigingsafstand
30 cm h.o.h.
Technische tekening
Technische tekening
Hardschuim gevelbekleding
Afbeelding

Over Heering hardschuim gevelbekleding

Voordelen van Heering Hardschuim:

– Onderhoudsarm
– Strakke vormgeving
– Uitstekende prijs/kwaliteit
– Snel en eenvoudig te monteren
– Massieve panelen

 

Eenvoudige montage panelen
Het assortiment is eenvoudig en overzichtelijk. Het materiaal is massief, licht in gewicht eneenvoudig te schroeven of te nagelen op de achter constructie. Dit alles maakt het makkelijk om de gevelpanelen te verwerken.

 

Onderhoudsarm in gebruik
De kunststof panelen vragen weinig onderhoud en schilderen is niet nodig. Dat bespaart kostbare tijd, is financieel voordelig en maakt u minder afhankelijk van derden. Een periodiek zachte reiniging volstaat voor jarenlang woonplezier.

 

10 jaar kleurvast
Heering Hardschuim is bestand tegen UV-straling en daarmee gegarandeerd 10 jaar kleurvast. De woning behoudt hiermee een fraai aangezicht.

 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het materiaal en de toepassingen van Heering Hardschuim? Onze medewerkers kunnen u uitstekend adviseren. Neem dan contact op met onze afdeling customer service.

Kleurmonsters

Wilt u een productmonster ontvangen? Selecteer dan het gewenste artikel en ontvang deze binnen enkele dagen. Van Hardschuim gevelbekleding zijn kleurmonsters beschikbaar.