Keralit gevelbekleding 177mm

Kunststof schroten

Kunststof schroten zijn een verzamelnaam voor smalle, holle planken van kunststof, ofwel PVC-schroten. Deze schroten werden vroeger veelal toegepast in schuurtjes en bijkeukens en als plafond. Ze hadden twee nadelen: de geringe sterkte en het zeer beperkte kleurenaanbod. Maar dat was tóen. De nieuwste generatie kunststof schroten is oersterk, kleurvast en heeft een chique uitstraling. Voor elke klus levert Heering de juiste gevelbekleding, in talrijke kleuren.

Het moderne alternatief voor kunststof schroten

De kunststof gevelbekleding heeft veel voordelen. Schilderen is niet nodig, in tegenstelling tot de houten variant. Kunststof is ongevoelig voor vocht en temperatuurwisselingen en daardoor vormvast. En omdat ook schimmels en bacteriën geen kans krijgen, kunnen de panelen niet rotten. De panelen behouden hun kleur, ook na vele jaren. Af en toe een sopje en uw huis blijft stralen.

Oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij

Heering levert diverse merken en soorten gevelbekleding. Keralit gevel- en dakrandbekleding is het A-merk in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding. We zijn hiermee marktleider in Nederland. Keralit heeft een kern van gerecyclede kunststof en een toplaag van Renolit®. Daardoor Keralit niet alleen oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij, maar ook milieuvriendelijk.

De gevelpanelen van Novicell worden veel toegepast voor de renovatie en nieuwbouw van stacaravans en chalets. De gevelpanelen zijn een goede vervanger voor de traditionele houten gevelbekleding. De panelen zijn leverbaar in enkel- en dubbelrabat. Ze hebben een grove of fijne nerf.

De hardschuim gevelpanelen van Heering zijn geschikt voor gevelbekleding, dakranden en dakoverstekken. Ze hebben een strakke vormgeven en zijn leverbaar in diverse lichte kleuren.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

U kunt vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit van onze gevelbekleding, als alternatief voor de aloude kunststof schroten voor buiten. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op onze kunststof gevelbekleding.

Waar te koop?

Kies ook voor de nieuwste generatie kunststof schroten. De gevelbekleding van Heering is verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de rabatdelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur kunststof gevelbekleding past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo