Kunststof gevelbekleding laten plaatsen

Heering voert drie typen kunststof gevelbekleding in het assortiment: Keralit; Novicell en Heering hardschuim gevelpanelen. De drie materialen hebben hun eigen uitstraling en detaillering. De kunststof gevelbekleding van Heering kunt u door vrijwel elke aannemer en goede ZZP’er laten plaatsen. De materialen zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend Heering dealers en montagepartners, verspreid door heel Nederland.

Verschillende merken

Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft. U heeft nu alle tijd om echt te gaan genieten van uw woning. Novicell gevelpanelen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende modellen en in acht kleuren. Door de natuurgetrouwe houtnerfstructuur is Novicell bijna niet van echt hout te onderscheiden. De hardschuim panelen van Heering zijn alleen verkrijgbaar in lichte kleuren, hierdoor heeft het een strakke moderne uitstraling.

10 jaar garantie op uw kunststof gevelbekleding!

Gevelbekleding van Heering is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast. Vraag gratis kleurmonsters aan en overtuig uzelf van de vele voordelen van kunststof gevelbekleding van Heering. Met de Keralit gevelvisualisator bekijkt u alle kleuren en modellen op verschillende woningtypes.

Kunststof gevelbekleding laten plaatsen

Onze gevelbekleding is door heel Nederland verkrijgbaar. Hier kunt u verkoopadressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. Onze verkooplocaties met montage kunnen voor u de gevelbekleding vervangen en plaatsen.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo