Materiaal gevelbekleding

Gevelbekleding is er in verschillende kwaliteiten. Het belangrijkste voor gevelbekleding is het materiaal gevelbekleding. Dit bepaalt in grote mate de levensduur en de mate van onderhoud. Daarna is het belangrijk om een geschikt model te kiezen dat past bij uw woning. Er is veel te kiezen. U kunt hierbij denken aan Zweeds rabat, potdeksel, rabatdelen, sponningdelen en kunststof schroten. Heering biedt een groot assortiment kunststof gevelbekleding. Hierdoor is er voor elk project of woning wel een materiaal gevelbekleding beschikbaar bij Heering.

Divers materiaal gevelbekleding

Heering levert diverse verschillende soorten gevelbekleding deze zijn verkrijgbaar zijn in meer dan 30 kleuren en houtstructuren. Het A-merk in de markt is Keralit ®. Keralit gevelpanelen zijn beschikbaar in drie verschillende modellen. Keralit is een duurzame oplossing voor uw woning. De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Novicell is verkrijgbaar in vier modellen en vijf verschillende kleuren. Door de natuurgetrouwe nerfstructuur is Novicell haast niet van houten gevelbekleding te onderscheiden. Heering hardschuim gevelpanelen daarentegen zijn massief en verkrijgbaar in diverse lichte kleuren en hebben een mooie, strakke en gladde vormgeving.

Gratis kleurmonsters

U kunt eenvoudig kleurmonsters aanvragen van de verschillende kunststof gevelbekleding. Dat kan geheel gratis via deze website. Een aanvraag neemt maar enkele minuten in beslag en u heeft de kleurstalen binnen enkele dagen in huis. U kunt ook direct verkoopadressen ontvangen van Heering dealers bij u in de buurt.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo