Houten gevelbekleding

Houten gevelpanelen worden al tientallen jaren gebruikt als gevelbekleding. Het grote nadeel van houten gevelbekleding is dat deze behoorlijk wat onderhoud nodig heeft. Met kunststof gevelbekleding is dit verleden tijd. U hoeft nooit meer te schilderen. Af en toe een sopje is genoeg voor een blijvend mooie gevel. Volop keuze bij Heering.

Verschillende merken voor houten gevelbekleding

Heering kunststof profielen biedt diverse verschillende merken als alternatief voor houten gevelbekleding. De merken kunststof gevelbekleding van Heering zijn van hoge kwaliteit en erg duurzaam. Het A-merk in Nederland in kunststof gevelbekleding is Keralit. Keralit is te verkrijgen in drie modellen gevelbekleding en als dakrandpaneel. De gevelbekleding is verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren en houstructuren. De gevelpanelen van Novicell hebben ook een houtnerfstructuur in zowel fijne en grove nerf. Novicell heeft drie modellen kunststof gevelpanelen en acht verschillende unikleuren. De massieve panelen van Heering hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn verkrijgbaar in lichte kleuren.

Gratis kleurmonsters

Er zijn dus veel alternatieven voor houten gevelbekleding. De beste overtuiging is het product zelf. Vandaar dat u bij via deze website gratis kleurmonsters en documentatie kunt bestellen van alle merken en producten. Tevens kunt u aangeven of u adressen wenst te ontvangen van dealers bij u in de buurt.

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo