Kunststof gevelbekleding

De juiste kunststof gevelbekleding is van groot belang voor de waarde van uw huis. U wilt eigenlijk zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. De kunststof gevelbekleding moet lang meegaan en ook nog milieuvriendelijk zijn. Er bestaan tegenwoordig zeer veel verschillende soorten gevelbekleding zoals houten gevelbekleding, gevelbeplating of aluminium gevelbekleding. Heering is marktleider op het gebied van kunststof gevelbekleding en verkoopt diverse verschillende merken gevelbekleding.

Verschillende merken kunststof gevelbekleding

Verschillende merken kunststof gevelbekleding

Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft. U heeft nu alle tijd om echt te gaan genieten van uw woning. Novicell gevelpanelen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende modellen en in acht kleuren. Door de natuurgetrouwe houtnerfstructuur is Novicell bijna niet van echt hout te onderscheiden. De panelen van Deeplas zijn alleen verkrijgbaar in lichte kleuren, hierdoor heeft het een strakke moderne uitstraling.

10 jaar garantie op uw kunststof gevelbekleding!

Gevelbekleding van Heering is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast. Vraag gratis kleurmonsters aan en overtuig uzelf van de vele voordelen van kunststof gevelbekleding van Heering. Met de Keralit gevelvisualisator bekijkt u alle kleuren en modellen op verschillende woningtypes.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun