Rabatdelen

4.5 uit 5
2479 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Rabatdelen is een klassieke vorm van gevelbekleding die al jarenlang wordt gebruikt in de bouw. Een kenmerk van rabatdelen is dat ze alleen horizontaal toegepast kunnen worden vanwege het esthetische aspect. Heering biedt naast rabatdelen ook over een aantal alternatieve modellen gevelbekleding, zoals bijvoorbeeld sponningdelen of potdekseldelen. Doordat Heering verschillende soorten gevelbekleding kan aanbieden is er voor elk project wel een goed alternatief te bieden voor rabatdelen.

Novicell rabatdelen

Het merk Novicell heeft 4 verschillende modellen gevelbekleding. Novicell is een massieve plank en verkrijgbaar in enkel en dubbel rabat. Door de natuurlijke houtnerf is Novicell bijna niet van echt houten rabatdelen te onderscheiden. Deze houtnerf is er in fijne en grove nerf structuur. De kunststof rabatdelen van Novicell zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Alternatieven voor rabatdelen

Keralit gevelpanelen heeft sponningdelen in diverse groottes (143 en 190 mm). Het voordeel van het sponningdeel is dat dit materiaal gevelbekleding zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is. Keralit beschikt ook over een potdeksel model die als alternatief kan dienen voor de rabatdelen. Dit zijn overlappende gevelpanelen die zorgen voor klassieke landelijke look. De schroten van Deeplas zijn uitermate geschikt voor rabatdelen op een zijwang van een dakkapel over voor bijvoorbeeld een dakoverstek.

Kleurmonster

U kunt hier gratis kleurmonster opvragen van de verschillende modellen gevelbekleding. Ook biedt Heering van al zijn merken gratis brochures en montagehandleidingen aan. Deze kunt u hier direct bekijken of aanvragen per post.