Rabatdelen

Rabatdelen is een klassieke vorm van gevelbekleding die al jarenlang wordt gebruikt in de bouw. Een kenmerk van rabatdelen is dat ze alleen horizontaal toegepast kunnen worden vanwege het esthetische aspect. Heering biedt naast rabatdelen ook over een aantal alternatieve modellen gevelbekleding, zoals bijvoorbeeld sponningdelen of potdekseldelen. Doordat Heering verschillende soorten gevelbekleding kan aanbieden is er voor elk project wel een goed model te vinden.

Novicell rabatdelen

Het merk Novicell heeft 4 verschillende modellen gevelbekleding. Novicell is een massieve plank en verkrijgbaar in enkel en dubbel rabat. Door de natuurlijke houtnerf is Novicell bijna niet van echt houten rabatdelen te onderscheiden. Deze houtnerf is er in fijne en grove nerf structuur. De kunststof rabatdelen van Novicell zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Alternatieven

Keralit gevelpanelen heeft sponningdelen in diverse groottes (143 en 190 mm). Het voordeel van het sponningdeel is dat dit materiaal gevelbekleding zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is. Keralit beschikt ook over een potdeksel model die als alternatief kan dienen voor de rabatdelen. Dit zijn overlappende gevelpanelen die zorgen voor klassieke landelijke look. De schroten van Heering zijn uitermate geschikt voor rabatdelen op een zijwang van een dakkapel over voor bijvoorbeeld een dakoverstek.

Kleurmonster

U kunt hier gratis kleurmonster opvragen van de verschillende modellen gevelbekleding. Ook biedt Heering van al zijn merken gratis brochures en montagehandleidingen aan. Deze kunt u hier direct bekijken.

Verkooplocaties

De gevelbekleding van Heering zijn door heel Nederland verkrijgbaar. Hier kunt u verkoopadressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. U kunt ook een Novicell gratis kleurmonster en of documentatie bestellen, zodat u ook overtuigd kunt raken van dit schitterende product.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo