Houten rabatdelen

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Houten rabatdelen bestaan al jaren als gevelbekleding voor de woning. Een groot nadeel van houten rabatdelen is dat ze vrij veel onderhoud nodig hebben. De oplossing voor dit onderhoud is het plaatsen van kunststof rabatdelen. Heering beschikt over diverse alternatieven voor houten rabatdelen.

Houten rabatdelen versus kunststof

Kunststof rabatdelen van Novicell zijn bijzonder fraai door z’n natuurgetrouwe houtnerfstructuur in grove en fijne nerf. Verkrijgbaar in vier modellen en vijf kleuren is Novicell het ideale alternatief voor traditionele houten rabatdelen. Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, in woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Horizontaal en verticaal te plaatsen

Het nadeel van kunststof rabatdelen is dat de rabatdelen alleen horizontaal geplaatst kunnen worden. Sponningdelen van Keralit kunnen bijvoorbeeld zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Keralit is verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende designs en kleuren. Verder is Keralit ook beschikbaar als potdekseldeel. Dit model wordt gemonteerd door middel van overlappende panelen, zonder zichtbare sponning. Dit oud Hollandse model is de laatste tijd erg populair in combinatie met moderne projecten. Door de keuze uit meerdere modellen en vele kleuren is er voor ieder type woning en project een geschikte oplossing voor gevelbekleding.

Over Heering Kunststof Profielen

Heering levert onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw, en heeft zich in deze branche in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier in onderhoudsarme bouwproducten. Met name op het gebied van gevelpanelen is Heering specialist met als topmerk Keralit. Op deze website kunt u gratis kleurmonsters, documentatie en verkoopadressen aanvragen.