Kunststof rabatdelen

Duurzaam wonen is populair. Steeds meer mensen vervangen daarom de houten rabatdelen voor kunststof rabatdelen. Heering levert de kunststof rabatdelen van de merken Keralit, Novicell en Heering. Deze producten zijn oersterk, heel duurzaam en kleurvast.

Houten rabatdelen versus kunststof

De kunststof rabatdelen van Novicell zijn verkrijgbaar in enkel- of dubbel-rabat. Dankzij de houtnerfstructuur heeft Novicell een natuurlijke uitstraling. De producten zijn vrijwel niet te onderscheiden van hout. De gevelproducten van Heering zijn bijzonder slim ontwikkeld. Ze hoeven nooit geschilderd te worden en zijn onderhoudsarm. Dit spaart geld én het milieu.

Alternatief

Heering heeft nog twee andere merken gevelbekleding: Keralit en Heering. Ook deze producten zijn een prima alternatief voor kunststof rabatdelen. Het A-merk in gevelbekleding is Keralit. Dit product is leverbaar in meer dan 30 kleuren en in drie modellen. Het gaat om twee sponningsdelen en een potdekseldeel. Sponningdeel 143 is het klassieke model gevelbekleding, al jaren toonaangevend in de markt. Het nieuwe model sponningdeel 190 mm is ideaal voor een moderne strakke afwerking voor bijvoorbeeld uw borstwering of dakkapel. Het potdekseldeel is een oud-Hollands gevelpaneel waarbij de gevelpanelen elkaar overlappen.

De hardschuim gevelbekleding van Heering is verkrijgbaar in twee lichte kleuren. De massieve panelen hebben een mooie strakke vormgeving, zijn snel en gemakkelijk te monteren en hebben een gunstige prijs/kwaliteitverhouding.

Met 10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op de kunststof gevelbekleding van Keralit, Novicell en Heering. U kunt volledig vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. De afgelopen 50 jaar heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier in onderhoudsarme bouwproducten.

Waar te koop?

Rabatdelen kunststof van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de rabatdelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u monteren. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kunststof rabatdelen passen bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo