Kunststof rabatdelen

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Duurzaamheid en milieu worden steeds belangrijke aspecten van een woning. Hierdoor worden houten rabatdelen steeds vaker vervangen door duurzame kunststof rabatdelen. Heering Kunststof profielen beschikt over een model kunststof rabatdeel van het merk Novicell. Novicell is verkrijgbaar in enkel en dubbel rabat. Door de houtnerfstructuur heeft Novicell een zeer natuurlijke look, zodat de kunststof rabatdelen haast niet meer te onderscheiden zijn van houten rabatdelen.

Alternatief kunststof rabatdelen

Naast het merk Novicell heeft Heering ook nog twee andere merken gevelbekleding die uitstekend als alternatief voor kunststof rabatdelen kunnen doorgaan. Het A-merk in gevelbekleding is Keralit. Keralit is leverbaar in meer dan 30 verschillende kleuren en drie verschillende modellen. Het alternatieve model is het sponningdeel en heeft als voordeel dat ze zowel horizontaal als verticaal te monteren zijn. Het andere model is het potdekseldeel. Dit is een oud Hollands gevelpaneel en ontstaat doordat de gevelpanelen elkaar overlappen. Deeplas gevelpanelen zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren, zijn massief en hebben een mooie, strakke vormgeving.

Heering Kunststof Profielen

Heering levert onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw en heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier in onderhoudsarme bouwproducten. De gevelproducten van Heering zijn bijzonder slim ontwikkeld. Ze hoeven nooit geschilderd te worden en zijn onderhoudsarm. Dit spaart geld én het milieu. Via deze website kunt u gratis kleurmonsters en verkoopadressen aanvragen.