Kunststof rabatdelen

4.5 uit 5
2427 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Duurzaam wonen is populair. Steeds meer mensen vervangen daarom de houten rabatdelen voor kunststof rabatdelen. Heering levert de kunststof rabatdelen van de merken Keralit, Novicell en Heering. Deze producten zijn oersterk, heel duurzaam en kleurvast.

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Houten rabatdelen versus kunststof

De kunststof rabatdelen van Novicell zijn verkrijgbaar in enkel- of dubbel-rabat. Dankzij de houtnerfstructuur heeft Novicell een natuurlijke uitstraling. De producten zijn vrijwel niet te onderscheiden van hout. De gevelproducten van Heering zijn bijzonder slim ontwikkeld. Ze hoeven nooit geschilderd te worden en zijn onderhoudsarm. Dit spaart geld én het milieu.

Alternatief voor kunststof rabatdelen

Heering heeft nog twee andere merken gevelbekleding: Keralit en Heering. Ook deze producten zijn een prima alternatief voor kunststof rabatdelen. Het A-merk in gevelbekleding is Keralit. Dit product is leverbaar in meer dan 30 kleuren en in drie modellen. Het gaat om twee sponningsdelen en een potdekseldeel. Sponningdeel 143 is het klassieke model gevelbekleding, al jaren toonaangevend in de markt. Het nieuwe model sponningdeel 190 mm is ideaal voor een moderne strakke afwerking voor bijvoorbeeld uw borstwering of dakkapel. Het potdekseldeel is een oud-Hollands gevelpaneel waarbij de gevelpanelen elkaar overlappen.

De hardschuim gevelbekleding van Heering is verkrijgbaar in twee lichte kleuren. De massieve panelen hebben een mooie strakke vormgeving, zijn snel en gemakkelijk te monteren en hebben een gunstige prijs/kwaliteitverhouding.

Met 10 jaar garantie

U krijgt 10 jaar garantie op de gevelbekleding van Keralit, Novicell en Heering. U kunt volledig vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. De afgelopen 40 jaar heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier in onderhoudsarme bouwproducten.

Waar te koop?

De kunststof rabatdelen van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de rabatdelen ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u monteren. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kunststof rabatdelen passen bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan