Schroten

4.5 uit 5
2479 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Heering biedt in het assortiment diverse kunststof schroten. De naam ‘schroten’ is een verzamelnaam voor smalle planken. Schroten hebben als kenmerk een geringe sterkte en een zeer beperkt kleuraanbod. Schroten zijn inde loop der jaren vervangen voor professionele gevelbekleding, gevelpanelen of rabatdelen. De kwaliteit is tegenwoordig flink verbeterd en de verschillende merken zijn verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren en designs. Zo heeft Heering voor elke klus, groot of klein, een geschikt type gevelbekleding.

Onze alternatieven voor schroten

Door de diverse verbeteringen zijn de verschillende soorten gevelbekleding van Heering ongevoelig voor weer en wind en zetten niet of nauwelijks uit. Dit in tegenstelling tot schroten van PVC die kunnen kromtrekken door temperatuurverschillen. Keralit gevelpanelen heeft een toplaag van een UV bestendige folie die in meer dan 30 kleuren en structuren verkrijgbaar is. Een andere variant zijn bijvoorbeeld de gevelpanelen van Novicell met een duidelijke houtnerfstructuur.

10 jaar garantie

Door de verbeterde eigenschappen is Keralit het meest toegepaste materiaal gevelbekleding in Nederland. Om de kwaliteit van onze merken te onderstrepen, geven wij op alle soorten gevelbekleding 10 jaar garantie. Ook kunt u van alle merken gratis kleurmonters, brochures en montagehandleidingen aanvragen. Dealers kunnen bij ons rechtstreeks bestellen, voor verkoopadressen kunt u hier terecht.

Over Heering

Een woning is steeds vaker een plek waar men wil ontspannen en genieten van zijn of haar vrije tijd. Daarom is het van belang dat een woning gebouwd is met duurzame en onderhoudsarme materialen, terwijl hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven. Iedere dag weer genieten tienduizenden gezinnen van hun woning, doordat ze gekozen hebben voor onderhoudsarme bouwproducten van Heering.

Heering heeft zich in bouwbranche de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier. De producten van Heering worden voornamelijk toegepast op de schil van de woning. De belangrijkste productgroepen zijn gevel- en dakrandbekleding, kozijnafwerking, vensterbanken, wandbekleding, terrasplanken en bouwprofielen.