Kunststof schroten

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

Kunststof schroten is een verzamelnaam en wordt vaak gebruikt wordt voor smalle holle planken van plastic oftewel PVC. Deze schroten waren vroeger veel te zien als afwerking van schuurtjes, plafonds of bijkeukens. Deze schroten hadden erg veel nadelen vanwege de geringe sterkte van de kunststof schroten en een zeer beperkt kleuraanbod. Tegenwoordig praten we eigenlijk niet meer over schroten maar over de doorontwikkelde gevelbekleding, gevelpanelen of kunststof rabatdelen.

Het alternatief voor schroten

Heering biedt verschillende soorten gevelbekleding aan. Keralit gevel- en dakrandpanelen is het A-merk in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding. Keralit is duurzaam en milieuvriendelijk en gemaakt uit gerecyclede kunststoffen. De gevelpanelen van Novicell zijn verkrijgbaar in enkel- en dubbel rabat. Deze panelen hebben grove- of fijne nerf. Deeplas panelen zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren en hebben een strakke vormgeving. Er is dus ruime keuze uit zeer divers materiaal gevelbekleding en deze zijn verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren en houtstructuren.

Gratis kleurmonsters

Heering maakt het voor iedereen zo makkelijk mogelijk. Zo verzenden wij gratis kleurmonsters van alle merken gevelbekleding. Ook zijn er brochures en montagehandleidingen aan te vragen of direct te downloaden. Bent u direct op zoek naar verkoopadressen dan kunt u deze hier verkrijgen.