Keralit gevelbekleding 177mm

Soorten gevelbekleding

De markt van de gevelbekleding is volop in ontwikkeling. Er zijn nogal wat soorten en materialen gevelbekleding waaruit u kunt kiezen. Denk aan rabatdelen, potdeksel, schroten en gevelbeplating. Belangrijk is niet alleen het type gevelbekleding, maar ook het materiaal. Traditioneel werd gevelbekleding uitgevoerd in het onderhoudsgevoelige hout. Tegenwoordig is kunststof gevelbekleding heel populair. Dit materiaal is oersterk, kleurvast en zeer onderhoudsarm. Verkrijgbaar in vele kleuren.

Verschillende soorten en materialen gevelbekleding

Heering levert drie soorten gevelbekleding: Keralit, Novicell en Hearing.

Het absolute A-merk is Keralit. Kies uit sponningsdeel 143 (traditioneel), sponningsdeel 190 (modern) en potdekseldeel 177 (overlappende gevelpanelen met een strakke uitstraling). Leverbaar in meer dan 30 kleuren en vele houtdessins. Keralit heeft een oersterke basis van gerecyclede kunststof en een UV-bestendige toplaag. Er worden geen bomen voor gekapt en het grondstofverbruik blijft minimaal. Het product is ook weer volledig te recyclen.

Novicell is verkrijgbaar in vier modellen en vijf kleuren. Dankzij de natuurgetrouwe nerfstructuur is Novicell nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Heering-gevelpanelen zijn massief en hebben een mooie, strakke vormgeving. De kunststof panelen zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren.

Waar te koop?

Onze drie soorten gevelbekleding zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over Keralit, Novicell en Heering. Natuurlijk kunt u de gevelbekleding ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke soort gevelbekleding past bij uw woning?

Vraag gratis Keralit kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo