Soorten gevelbekleding

4.5 uit 5
2068 klanten gaven Keralit
4.3 van 5 sterren

De laatste jaren is de markt van gevelbekleding erg in ontwikkeling. Er zijn veel soorten gevelbekleding waaruit u kunt kiezen. U kunt hierbij denken aan Zweeds rabat, potdeksel, rabatdelen, kunststof schroten, gevelbeplating. Belangrijk hierbij is het materiaal van de gevelbekleding. Traditioneel werd gevelbekleding uitgevoerd in het onderhoudsgevoelige hout. Tegenwoordig is onderhoudsarme kunststof gevelbekleding erg populair.

Verschillende soorten gevelbekleding

Heering levert drie verschillende soorten gevelbekleding. Deze zijn verkrijgbaar in meer dan 30 diverse kleuren en houtstructuren. Het absolute A-merk in de markt is Keralit ®. Keralit gevelpanelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Keralit gevelbekleding is een duurzame oplossing voor uw woning. De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede materialen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Novicell is verkrijgbaar in vier modellen en vijf verschillende kleuren. Door de natuurgetrouwe nerfstructuur is Novicell haast niet van echt hout te onderscheiden. Deeplas gevelpanelen zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren, zijn massief en hebben een mooie, strakke vormgeving.

Gratis kleurmonsters van diverse soorten gevelbekleding

U kunt eenvoudig kleurmonsters aanvragen van de verschillende soorten gevelbekleding. Dat kan geheel kosteloos via deze website. Een aanvraag neemt maar enkele minuten in beslag en u heeft de kleurstalen binnen een mum van tijd in huis. U kunt ook direct verkoopadressen ontvangen van Heering dealers bij u in de buurt.