Gevelbeplating

Gevelbeplating is er in diverse soorten, merken en maten. Deze hebben als doel het tegen weer en wind beschermen van uw gevel. Naast het beschermen van uw gevel moet het er ook nog eens mooi uitzien, u wilt immers het beste voor uw huis of project. En misschien nog wel het belangrijkste van alles: u wilt er geen omkijken meer naar hebben. Heering biedt u op al deze vraagstukken diverse alternatieven om uw gevel te voorzien van de beste gevelbekleding. Zo heeft u keuze uit diverse modellen zoals sponningdeel, zweeds rabat, potdeksel en enkel of dubbel rabat.

Hét alternatief op kunststof gevelbeplating

Het alternatief voor gevelbeplating zijn kunststof gevelpanelen. Deze worden vaak toegepast als houtvervanger, zien eruit als hout, maar hebben niet meer de nadelen van hout. U hoeft nooit meer te schilderen en uw gevel blijft jarenlang beschermt. Alleen of en toe een sopje en uw gevel heeft weer een schitterende uitstraling. Keralit is het A-merk op het gebied van kunststof gevelbekleding. Keralit heeft drie verschillende soorten gevelbekleding en is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. Novicell gevelpanelen hebben een natuurgetrouwe uitstraling door de fraaie houtnerfstructuur die zowel als grove en fijne nerf beschikbaar is. De hardschuim gevelpanelen van Heering zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren en hebben een mooie, strakke vormgeving.

Geen gevelbeplating, maar kunststof gevelpanelen

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn van een robuuste kunststof en zijn ongevoelig voor kromtrekking. Vandaar dat u 10 jaar garantie krijgt op Keralit. Overtuig uzelf en vraag via deze website gratis Keralit kleurmonsters aan. Ook voor de merken Novicell en Heering zijn gratis kleurmonsters verkrijgbaar, zo heeft Heering voor elk huis of project een passende oplossing.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo