Zweeds rabat

Zweeds rabat gevelbekleding (ook wel potdeksel genoemd) is heel sfeervol voor de woning. Zweeds rabat heeft wel veel onderhoud nodig. Wilt u daarvan af? Kies dan voor kunststof gevelbekleding van Heering. We hebben twee soorten gevelbekleding in Zweeds rabat. Beide hebben de uitstraling van echt hout. Nog een voordeel: onze gevelbekleding is verkrijgbaar in meer dan 15 fraaie kleuren.

Hout of kunststof

Zweeds rabat zijn overlappende gevelpanelen die zorgen voor een strakke, afgewerkte uitstraling. De rabatdelen zijn geschikt voor nieuwbouw én gevelrenovatie. Zoals de naam al aangeeft, komt het Zweeds rabat uit Noord-Europa. De gevelbekleding wordt oorspronkelijk uitgevoerd in hout.

Hout heeft echter een aantal nadelen. Zo is het in een beperkt aantal kleuren beschikbaar. De delen zijn grof geschaafd, waardoor er kans is op splinters. Bovendien heeft hout onderhoud nodig. Om de zoveel jaar moet u het beitsen. Anders krijgen vocht en schimmels vrij snel en gaat het hout rotten. Steeds meer mensen kiezen daarom voor kunststof rabatdelen van hoge kwaliteit.

Voordelen van kunststof rabat

Heering biedt diverse alternatieven in kunststof. Deze gevelpanelen zijn oersterk, kleurvast en zeer onderhoudsarm. Af en toe een sopje is genoeg voor een blijvend mooie uitstraling. U hoeft nooit meer te beitsen.

Heel populair is Keralit, het A-merk in gevelbekleding. Het Zweeds rabat of potdekselmodel van Keralit heeft een chique uitstraling en is verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren. Keralit-gevelbeplating heeft een kern van gerecycled kunststof. Er worden dus geen bomen voor gekapt. Het product weer 100% recyclebaar. De toplaag is van Renolit®, dat bekend staat om haar hoge kwaliteit en kleurvastheid.

Het Zweeds rabat (of: potdeksel) van Novicell heeft een zeer natuurlijke uitstraling. Dit is te danken aan de nerfstructuur. Deze nerf is beschikbaar in grove en fijne uitvoering.

Waar te koop?

Het Zweeds rabat van Keralit en Novicell is verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over beide merken. Natuurlijk kunt u de gevelbekleding ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Verkooplocaties

Keralit en Novicell zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hier kunt u verkoopadressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. U kunt ook een gratis kleurmonster en of documentatie bestellen, zodat u ook overtuigd kunt raken van dit schitterende product.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo