Kunststof Profielen

Heering heeft een breed assortiment kunststof profielen voor het perfecte afwerken van veel verschillende toepassingen, zoals hoekprofielen, platprofielen, tegelprofielen en meubelprofielen. Vaak in diverse kleuren en bedrukkingen. Kunststof profielen zijn onderhoudsarm, UV-bestendig en slagvast. Montage kan door nieten, spijkeren, schroeven en lijmen.

Diverse profielen

Tegelprofielen

Proline tegelprofielen van Heering bieden een mogelijkheid om tegelwerk perfect af te werken. Een uiterst decoratieve, maar ook hygiënische oplossing! De wandprofielen worden voornamelijk gebruikt in badkamers, toiletten en keukens. De zijkanten van de tegels zijn door deze afwerking niet langer zichtbaar. De vloerprofielen worden gebruikt voor bijvoorbeeld de overgang van vloertegels naar een andere vloerafwerking.

Meubelprofielen

Om onderdelen van meubels en interieur te verfraaien, te verwerken, te verbinden en te koppelen biedt Heering een groot assortiment meubelprofielen. Deze zijn leverbaar in de gangbare kleuren wit, zwart en aluminium.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun