Kunststof profielen

Kunststof Profielen

Heering heeft een breed assortiment kunststof profielen voor het perfecte afwerken van veel verschillende toepassingen, zoals Z profielen, H profielen, kokerprofielen, U profielen, plankprofielen, stoelprofielen, tegelprofielen en ventilatieprofielen. Vaak in diverse kleuren en bedrukkingen. Kunststof profielen zijn onderhoudsarm, UV-bestendig en slagvast. Montage kan door nieten, spijkeren, schroeven en lijmen. Bekijk het complete assortiment of zoek een verkooppunt bij u in de buurt.

Diverse profielen

Tegelprofielen

Proline tegelprofielen van Heering bieden een mogelijkheid om tegelwerk perfect af te werken. Een uiterst decoratieve, maar ook hygiënische oplossing! De wandprofielen worden voornamelijk gebruikt in badkamers, toiletten en keukens. De zijkanten van de tegels zijn door deze afwerking niet langer zichtbaar. De vloerprofielen worden gebruikt voor bijvoorbeeld de overgang van vloertegels naar een andere vloerafwerking.

Gaat u zelf aan de slag met tegelprofielen? Lees dan in ons blog hoe u tegelprofielen plaatst.

Meubelprofielen

Om onderdelen van meubels en interieur te verfraaien, te verwerken, te verbinden en te koppelen biedt Heering een groot assortiment meubelprofielen. Deze zijn leverbaar in de gangbare kleuren wit, zwart en aluminium.

Overige profielen

Naast eerder genoemde profielen hebben we nog vele andere profielen. Zo hebben we H-profielen, plankprofielen, stoelprofielen, leidingprofielen, T-profielen, Z-profielen, kokerprofielen, U-profielen en platprofielen. Deze zijn in diverse kleuren en bedrukkingen verkrijgbaar. Voor een volledig overzicht kunt u ook onze catalogus bekijken.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo