Waarom koos Erna voor Florence?

2 minuten leestijd
Interview

Sinds september 2018 heeft Erna haar gloednieuwe badkamer. Een mooi wastafelmeubel met inloopdouche en een verlaagd plafond. Erna “Onze badkamer was echt verouderd, met nog zo’n betonnen plafond erin. Op dat plafond zaten allemaal van die bobbeltjes. Volgens onze installateur kwam het door de warmte. Het was geen gezicht. Dan kun je er wel spachtelputz op smeren, maar je ziet altijd verschil. En op de muur zaten bij het plafond ook nog eens krimpscheuren. Verder wilden we meer verlichting in de badkamer en een inloopdouche met spotjes erboven.”

Alles wat we wilden was mogelijk met dit plafond en het ziet er ook nog eens mooi afgewerkt uit

No-brainer

Erna vervolgt: “Toen waren we in de showroom en daar wees de installateur ons op de plafondsystemen van Florence. Alles wat we wilden was mogelijk met dit plafond en het ziet er ook nog eens mooi afgewerkt uit. Ze lacht: “Voor ons was dat een no-brainer!”

 

Behoud bovenlicht

Erna’s badkamer ligt inpandig en beschikt niet over een raam. Het enige daglicht dat naar binnenvalt is via het bovenlicht boven de deur.
Erna “Ik wilde dat bovenlicht door het verlaagde plafond niet kwijt. Mijn installateur verzekerde me dat het goed zou komen en hij had gelijk. Hij is er met het verlaagde plafond een stukje vandaan gebleven. Dus ik heb mijn bovenlicht gehouden en omdat het plafond er niet tegenaan zit kan ik het ook nog gewoon blijven zemen. Nu heb ik een strak plafond zonder bobbeltjes, de krimpscheuren zijn weggewerkt en ik heb mijn daglicht behouden,” stelt ze tevreden.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over plafondpanelen van Florence? Neem contact op met ons op via klantenservice@heering.eu of telefoonnummer +31 (0)523 615631. Weten wie de dealer bij jou in de buurt is? Bekijk dan onze dealerpagina.

 

Vraag een gratis promotiepakket aan

Benieuwd naar de kleuren en kwaliteit? Vraag nu een gratis promotiepakket aan. Wij zorgen ervoor dat u deze binnen 2 werkdagen in huis heeft.