Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor nieuwbouw, maar is ook te gebruiken bij de renovatie van bestaande woningen. Keralit is gemaakt van onderhoudsarm materiaal. Hierdoor hoeven de panelen en profielen niet te worden geschilderd. Dat scheelt aanzienlijk in onderhoudskosten. Omdat het ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het dak of de gevel er jarenlang strak afgewerkt uitzien. Met de Keralit gevelvisualisator bekijkt u alle kleuren en modellen op verschillende woningtypes.

Onderhoudsarme gevel- en dakrandpanelen

Bij het bouwen of renoveren van uw huis, zult u de keuze voor kunststof gevel- en dakrandbekleding ongetwijfeld voorbij zien komen. Buiten dat het uw woning er een stuk strakker uit laat zien, zijn er nog meer redenen om voor dit systeem te kiezen.

De voordelen van Keralit

– Lage onderhoudskosten
– Hoge kwaliteit
– 10 jaar kleurvast
– Snelle montage
– Maatwerk mogelijk
– Milieuvriendelijk
– 37 kleuren

Kwaliteit
Heering Kunststof Profielen stelt hoge eisen aan de kwaliteit van Keralit. De basis is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl©. Deze grondstof is een unieke mix van duurzame kunststoffen en staat onder voortdurende ISO 9000 controle. Fiberyl© zorgt voor een sterk paneel dat weersbestendig is en een lange levensduur heeft. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt.

10 jaar kleurvast
De toplaag waarmee de kunststof gevelbekleding wordt afgewerkt, is uitgebreid getest op water, zon- en uv-licht. Hierdoor is deze gegarandeerd 10 jaar kleurvast en behoudt de woning hiermee een fraai aangezicht.

Milieuvriendelijk
Door te kiezen voor Keralit, draagt u bij aan een beter milieu:

– Er hoeven minder bomen gekapt te worden voor de productie van Keralit
– Geen onderhoud met vervuilende verf, reinigers en oplossers
– Waar mogelijk wordt gebruikt gemaakt van gerecyclede grondstoffen

Snelle montage gevelbekleding en dakrandbekleding
Keralit is gemakkelijk en veelzijdig te monteren door het grote scala aan hulpprofielen. Onder andere de eindkappen en buitenhoeken geven de gevel ook nog eens een massieve uitstraling. Het dakrandsysteem heeft een ophangsysteem dat het mogelijk maakt om wel 3x sneller te monteren.

Af en toe een sopje is genoeg
De gevel- en dakrandpanelen hebben een hoogwaardige toplaag van Renolit®. Keralit staat in de professionals bouwwereld bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. De panelen zijn daardoor vormvast én kleurvast. Vocht, warmte, schimmels en bacteriën krijgen geen kans. Af en toe even afsoppen is genoeg voor een verzorgde uitstraling.

Direct downloaden

Keralit brochure

Gevel en dakrand

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo