Keralit boeidelen

Boeidelen vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als onderhoud nodig is. Boeidelen zijn extra gevoelig voor weersinvloeden omdat ze op hoogte worden toegepast. Keralit boeidelen zijn ontwikkeld om de extreme variaties van ons klimaat te ondervangen. Het is ongevoelig voor weersinvloeden en blijft jarenlang mooi. Het boeidelen systeem heeft daarnaast een ophangsysteem dat het mogelijk maakt om wel 3x sneller te monteren.

Veelgestelde vragen

Staat de vraag die u hebt er niet bij?

Neem dan contact op met onze klantenservice.

Over Keralit boeidelen

De voordelen van Keralit

– Lage onderhoudskosten
– Hoge kwaliteit
– 10 jaar kleurvast
– Snelle montage
– Maatwerk mogelijk
– Milieuvriendelijk

 

Kwaliteit van Keralit
Heering Kunststof Profielen stelt hoge eisen aan de kwaliteit van Keralit. De basis is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl©. Deze grondstof is een unieke mix van duurzame kunststoffen en staat onder voortdurende ISO 9000 controle. Fiberyl© zorgt voor een sterk paneel dat weersbestendig is en een lange levensduur heeft. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt.

 

10 jaar kleurvast
De toplaag waarmee de boeidelen en gevelpanelen wordt afgewerkt, is uitgebreid getest op water, zon- en uv-licht. Hierdoor is deze gegarandeerd 10 jaar kleurvast en behoudt de woning hiermee een fraai aangezicht.