Keralit kleuren

Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in 37 Keralit kleuren en in 16 dakrand kleuren. Het assortiment biedt een zeer gevarieerde keuze in zowel lichte als donkere kleuren en houttinten en – structuren. Veel gevraagde kleuren zijn antraciet, groen en grijs.

 

 

 

 

Nieuw!

De gevelvisualisator

Visualiseer Keralit kleuren op úw woningtype

Onderhoudsarme Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is een onderhoudsarm en duurzaam gevelsysteem dat geschikt is voor nieuwbouw en renovatie van bestaande woningen. Keralit is gemaakt van onderhoudsarm materiaal. Hierdoor hoeven de gevelpanelen en profielen niet te worden geschilderd. Dat scheelt aanzienlijk in onderhoudskosten. Omdat het ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het de gevel er jarenlang strak afgewerkt uitzien.

Type kleuren

De Keralit Classic Colours hebben een houtnerf. Deze kleuren hebben een licht glanzend oppervlak met subtiele groef en zien eruit als geschilderd hout. De Keralit Pure Colours bestaat uit mat/effen kleuren. Deze kleuren hebben een licht voelbare structuur en geven uw woning een krachtige, eigentijdse uitstraling. Daar waar dat van toepassing zijn ook RAL-kleurnummers bij de kleurnamen aangegeven, zodat u eenvoudig de kleur kunt vinden die u zoekt.

De voordelen van Keralit

– Lage onderhoudskosten
– Hoge kwaliteit
– 10 jaar kleurvast
– Snelle montage
– Maatwerk mogelijk
– Milieuvriendelijk

Kwaliteit van Keralit
Heering Kunststof Profielen stelt hoge eisen aan de kwaliteit van Keralit. De basis is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl©. Deze grondstof is een unieke mix van duurzame kunststoffen en staat onder voortdurende ISO 9000 controle. Fiberyl© zorgt voor een sterk paneel dat weersbestendig is en een lange levensduur heeft. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt.

10 jaar garantie op uw gevelbekleding
De toplaag waarmee de kunststof gevelbekleding wordt afgewerkt, is uitgebreid getest op water, zon- en uv-licht. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Snelle montage gevelbekleding
Keralit is gemakkelijk en veelzijdig te monteren door het grote scala aan hulpprofielen. Onder andere de eindkappen en buitenhoeken geven de gevel ook nog eens een massieve uitstraling.

Kies uw gevelbekleding met de gevelvisualisator
Het kiezen van de kleur gevelbekleding kan lastig zijn. Wordt het groen, blauw of toch liever antraciet? Wat past beter bij uw type woning: smalle of brede panelen? En hoe gaat het er uitzien op een groot oppervlak? Met de Keralit gevelvisualisator kunt u online alle kleuren en modellen gevelbekleding op verschillende woningtypes proberen.

Wilt u bepaalde kleuren in het echt beoordelen? Vraag dan gratis kleurmonsters aan.

Direct downloaden

Keralit brochure

Gevel en dakrand

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo