Kozijnafwerking

Heering biedt een ruim assortiment kozijnafwerking aan. Voor de afwerking van kozijn en dagkant leveren wij diverse kunststof panelen en profielen. Er zijn diverse materialen waarmee u uw kozijn kunt afwerken. Wij leveren zowel kunststof als MDF kozijnafwerking.

Kunststof of MDF kozijnafwerking

Kunststof

Er is keuze uit een gladde afwerking in wit of crème of een afwerking met een matte toplaag. Deze toplaag heeft een satijnzacht en mat oppervlak en geeft kozijnen een hoogwaardige uitstraling en dat alles met direct resultaat zonder stucen of schilderen!

MDF

De MDF-kozijnafwerking van Prodec staat garant voor het grootste verwerkingsgemak. Op eenvoudige en snelle wijze werkt u uw kozijn netjes af. Zeker bij lastige renovatieklussen is Prodec voor u dé oplossing. Bovendien is Prodec al voorzien van een strakke structuurfolie in wit of crème. Schilderen is daarom overbodig. Snel, goed en mooi!

Waar te koop?

De kozijnafwerking van Heering is verkrijgbaar in heel Nederland. Natuurlijk kunt het ook bestellen bij uw aannemer of kunststoframenbedrijf. Dit bedrijf kan de afwerking ook voor u monteren. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur past bij uw woning?

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo